Avoimet työpaikat

Kiinteistönvälittäjä / myyntipäällikkö

Hakuaika päättyy 22.9.2019

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme aktiivista, myyntihenkistä ja aurinkoista sekä tuloshakuista myyntipäällikköä kiinteistönvälitysalalle.

Ketä haetaan

Asiakasyrityksemme on pitkään kiinteistönvälitysalalla toiminut ja heillä on vahvaa näyttöä tuloksista ja onnistumisista. 

Odotamme sinun olevan innostunut persoona, työtä pelkäämätön ja sinussa loistaa asiakaspalveluhenkisyys. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja ennen kaikkea sinulla on rautainen asenne ja vahvaa tahtoa menestyä. Sinulla on kykyä johtaa ja omalla esimerkilläsi innostat ja kannustat ammattitaitoista tiimiäsi huipputuloksiin. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta välitystyöstä ja vankkaa kokemusta asuntokaupasta sekä näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä. Olet nälkäinen tuloksentekijä ja palvelet asiakkaita suurella sydämellä.

Edellytykset

Haluatko sinä olla osa kiinteistönvälitystiimiä, jossa sinä välität ja myös sinusta välitetään?

Tarjoamme sinulle vakituisen työn voimantahtoisessa tiimissä ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyväntuulisen työilmapiirin maan parhaalla kehitysjohtajalla. Sinulle taataan myyntisalkun lisäksi viikoittaiset liidit ja saat tehtäviisi hyvät puitteet menestymiselle.

Edellytämme sinulta hyvää suomenkielen kirjallista sekä suullista taitoa ja luonnollisesti myös B–ajokorttia. LKV–pätevyys on eduksesi.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuihan? Jos kiinteistönvälitys vastaa unelmaasi ja on jo vahvuuteesi sekä jos sinua kuvastaa tuloshakuisuus ja haluat itse vaikuttaa omaan palkkaasi, saatat olla etsimämme henkilö. Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi kiinteistövälitysalalta sekä siitä, että miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään? Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puhelimitse 040 5749876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

Tee hakemus