Avoimet työpaikat

Vuoropäällikkö, lounas- juhlaravintolaan

Hakuaika päättyy 27.1.2019

Toimiala:
Majoitus ja ravitsemus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Haemme vuoropäällikköä lounas -, tapahtuma- ja juhlaravintolaan, luonnonkauniiseen ympäristöön Vantaalle. Asiakasyrityksemme tarjoaa kokonaisvaltaisia elämyksiä ja tapahtumia lounaskokouksista riehakkaisiin kesäjuhliin.

Ketä haetaan

Odotamme sinun olevan alan ammattilainen, joilta löytyy mahdollisesti kokemusta kokous- ja juhlaravintolamaailmasta. Olet organisointikykyinen ja oma – aloitteellinen. Kannat työstäsi vastuuta ja sinulla on halua kasvaa ja kehittyä tiimin mukana. Olet henkilönä positiivinen ja hymysi sekä iloisuutesi tarttuu niin vierailijoihin kuin työkavereihinkin, myös kiireen keskellä.

Mitä saat?

  • vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
  • tilaisuuden kehittää ammattitaitoasi yhdessä osaavien alan ammattilaisten parissa
  • lämminhenkisen työyhteisön luonnonkauniissa ympäristössä

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla

  • itsenäistä ja oma-toimista työskentelyotetta
  • joustavuutta työajoissa
  • hygienia- ja anniskelupassia sekä salmonellatodistusta
  • suomen – ja englanninkielen osaamista

Näin haet tehtävää

Jos olet aurinkoinen asiakaspalvelija, joka aidosti nauttii asiakkaiden kohtaamisesta, saatat olla etsimämme henkilö. Tee hakemus ja kerro meille itsestäsi sekä siitä, miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva henkilö. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 547 9876, parhaiten tavoitettavissa ma – pe klo 14 -15 välisenä aikana. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tee hakemus