Avoimet työpaikat

Palveluohjaaja, siivousalalle

Hakuaika päättyy 25.2.2020

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Onko työskentelyotteesi ihmisläheistä ja oletko tarkkaa siitä, että siivousjäljen kuuluu aina olla yhtä puhdas ja raikas? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme palveluohjaaja.

Haemme nyt siivousalan asiakasyrityksellemme vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen palveluohjaaja pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme on pitkään toimisto- ja kotisiivousalalla toiminut ja ovat ansainneet asiakkaiden ja työntekijöidensä luottamuksen järjestelmällisyydellä, tarkkuudella ja tunnollisuudella. Pitkät työsuhteet ovat yritykselle kunnia-asia ja osa henkilöstöstä ovat työskennelleet yrityksessä yli kymmen vuoden ajan. Asiakasyrityksemme toimii aina hyvin järjestelmällisesti ja heillä työt ovat hyvin organisoituna ja yrityksellä käytössään palautehallinta- ja laatujärjestelmäohjelmia, mikä takaa luotettavan siivouspalvelun.

Työssäsi palveluohjaajana tulet vastaamaan mm. laadun tarkkailusta, työkohteiden organisoinnista ja työntekijöiden perehdyttämistä. Palveluohjaajan työ on liikkuvaa ja vaihtelevaa ja tulet toimimaan esimiehenä tiimiläisille, joten odotamme sinulta kokemusta esimiestehtävistä. Palveluohjaajan työhön ei kuulu suunniteltuja siivoustehtäviä, mutta työkaverin auttamien kuuluu asiaan.

Ketä haetaan

Odotamme sinulla olevan siivousalan työkokemusta ja sinulle on puhdas siivousjälki ja tarkkuus kunnia-asia. Olet positiivisella otteella jämäkkä ja sinua on korkea työmoraali. Arvostamme henkilöä, jolla on mielipiteitä ja kehitysehdotuksia, ja heille yritys tarjoaa aina mahdollisuuksien mukaan ylenemismahdollisuuksia.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen ja pitkäaikaisen työsuhteen luotettavassa ja vakavaraisessa toimisto- ja kotisiivousalan yrityksessä.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan

  • siivousalan työkokemusta
  • kokemusta esimiestehtäväistä
  • järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä
  • tarkkuuttaa ja ammattiylpeyttä
  • B-ajokorttia
  • nuhteetonta taustaa
  • suomen- ja englanninkielen taitoa, eduksesi ovat viro- ja venäjänkielen osaaminen

 

Näin haet tehtävää

Kiinnostuihan? Jos haluat liittyä mukaan siivousalan huipputiimiin, niin tee hakemus. Kerro meille itsestäsi ja siivousalan työkokemuksestasi ja siitä, että miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 - 15.

Tee hakemus