Avoimet työpaikat

Keittiöpäällikkö

Hakuaika päättyy 24.2.2019

Toimiala:
Majoitus ja ravitsemus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Haemme vankan ammattitaidon omaavaa keittiöpäällikköä kesällä 2018 avattuun ruoka- ja seurusteluravintolaan, Vantaan Tikkurilaan. Asiakasyrityksemme on pitkään ravintola-alalla toiminut ja tunnettu myös siitä, että ravintoloissaan ruoat valmistetaan aina parhaista raaka-aineista.  

Ketä haetaan

Ravintolan keittiöpäällikkönä on työsi mielenkiintoista että innostavaa. Tulet tutustumaan aitoon italialaistyylisen pizzan saloihin ja pääset loihtimaan vaihtuvat ja maittavat lounaat sekä vastaamaan isompienkin seurueiden tarjouspyyntöihin. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus toteuttaa ideoitasi ja kehittää ruokalistaa kausivaihteluiden mukaan.

Odotamme, että sinulla on kokemusta keittiön pyörittämisestä ja ihmisten johtamisesta. Sinulla on positiivinen asenne sekä huumorin pilkettä. Omalla ammattitaidollasi ja innostuneella asenteellasi opastat ja johdat keittiön tiimiä huipulle asti. Ymmärrät myös ruokaravintolan taloudellisen puolen sekä henkilöstöjohtamisen työvuorolistasuunnitteluineen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen että monipuolisen työn huipputiimissä, sekä kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla vankan ammattitaidon lisäksi

  • yhteistyökykyä ja positiivisuutta kiireenkin keskellä
  • itsenäistä työskentelyotetta
  • innokkuutta ja joustavuutta 
  • suomenkielen lisäksi englanninkielen osaamista

Näin haet tehtävää

Kiinnostuithan? Jos koet aitoa intohimoa ruokaa kohtaan ja haluat luoda upeita makuelämyksiä, niin tee hakemus. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja työkokemuksestasi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan keittiöpäällikön löydyttyä. 

Tee hakemus