Avoimet työpaikat

Kaukolämpöasentaja

Hakuaika päättyy 29.9.2019

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Nurmijärvi

Työn kuvaus

Nurmijärven Sähkö on 100  vuotias menestyvä energiayhtiö, jonka keskeinen liiketoiminta muodostuu sähkön myynnistä ja siirrosta sekä kaukolämpötoiminnasta. Nurmijärven Sähkö ottaa kestävän kehityksen huomioon energiantuotannossaan, jakelussaan ja palveluissaan. Yhtiö on panostanut etenkin bioenergian käytön lisäämiseen kaukolämmön tuotannossaan. Energian tuotannosta 97 % tuotetaan kotimaisilla biopolttoaineilla. Nurmijärven Sähkö palvelee kaikkia alueen asukkaita kotitalouksista yrityksiin ja taloyhtiöihin sähkön hankintaan sekä kaukolämpöön liittyvissä asioissa. Toimialueella on noin 25 000 asiakasta ja liikevaihto vuonna 2018 oli yli 30M€. Yhtiön palveluksessa on 35 henkilöä.                                         

Paikallinen, palveleva ja ympäristövastuullinen – sitä kaikkea Nurmijärven Sähkö on.  http://www.nurmijarvensahko.fi/

 

Kiinnostavatko sinua kaukolämpöverkon ja lämpökeskustekniikkaan liittyvät menetelmät ja monipuoliset työtehtävät?

Nurmijärven Sähkö vahvistaa organisaatiotaan ja haemme vakituiseen työsuhteeseen kaukolämpöasentajaa.

Tehtäviisi kuuluvat lämpökeskusten kunnossapito- ja käyttötehtävät, verkkojen/laitosten ennakkohuollot, ylläpito ja vianetsinnät. Lisäksi kaukolämpöasentaja osallistuu varallaoloon. Tulet työssäsi liikkumaan Nurmijärven Sähkön kaukolämmön toimialueilla Rajamäellä, Klaukkalassa ja Nurmijärvellä.  

Ketä haetaan

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on vankkaa osaamista kaukolämpöasentajan työstä tai vaihtoehtoisesti olet alalle valmistunut ja sinulla on kertynyt jonkin verran työkokemusta ja olet innokas oppimaan lisää.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kaukolämpöasentajan ammattitutkintoa, LVI-alan peruskoulutusta, kone- ja metallipuolen koulutusta tai sähköalan peruskoulutusta sekä kokemusta tuotantolaitosten käyttö- ja kunnossapitotehtävistä.

Olet omatoiminen, aktiivinen, yhteistyökykyinen, valmiina joustavaan sekä asiakaslähtöiseen työskentelyyn ja omistat B-ajokortin. 

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden vaihtelevaan ja mielenkiintoiseen työhön. Sinulla on tässä tehtävässä mahdollisuus kehittyä ja kasvaa yrityksen mukana. Tulet saamaan työtehtäviisi kattavan perehdytyksen ja tarvittaessa ammattiin vaadittavan koulutuksen. 

Nurmijärven Sähköllä arvostetaan avointa vuorovaikutusta ja yrityksellä on lämminhenkinen työyhteisö. Yritys tarjoaa työntekijöilleen erinomaiset henkilöstöedut. Tarvittaessa avustamme asunnon hankkimisessa Nurmijärven kunnan alueelta.   

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • suoritettua kaukolämpöasentajan ammattitutkintoa tai vaihtoehtoisesti LVI-alan peruskoulutusta,kone- ja metallipuolen koulutusta tai sähköalan peruskoulutusta sekä kokemusta tuotantolaitosten käyttö- ja kunnossapito tehtävistä
  • vastuullista työotetta ja sitoutumista työtehtäviin
  • erinomaista suomenkielen taitoa  

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme vastuullinen, kehityshenkinen ja työhösi sitoutuva kaukolämpöasentajamme? Jos haluat siirtyä uusien haasteiden pariin, saatat olla etsimämme henkilö! Ole meihin yhteydessä ja kerro itsestäsi, työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitähän mukaan CV:si palkkatoiveineen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus