Avoimet työpaikat

IV-asentaja, työnjohto

Hakuaika päättyy 5.4.2020

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Espoo

Työn kuvaus

Haluatko liittyä mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan työporukkaan? Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia IV- huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme on ilmanvaihtoalan ammattilainen, joka palvelee huolto-, korjaus- ja kunnossapito asioissa. Yritys panostaa tarkkuuteen ja asiakaspalveluun ja rakentaa jokaiseen kohteeseen valmiita ja räätälöityjä ilmanvaihtoratkaisuja. Laatu on yrityksen tärkein arvo ja yrityksellä on käytössään nykyaikaiset ja modernit järjestelmät.

Ketä haetaan

Haemme henkilöä, jolla on useamman vuoden kokemusta itsenäisestä työskentelystä LVI/rakennusalalta. Sinulla on vankkaa osaamista IV-huolloista, kokonaisuuksien hahmottamisesta ja sinulla on halua siirtyä vastuullisempiin tehtäviin.

Odotamme, että olet henkilönä omatoiminen, aktiivinen, yhteistyökykyinen ja aina valmiina joustavaan sekä asiakaslähtöiseen työskentelyyn ja omistat B-ajokortin. Toivomme, että sujuvan suomenkielen lisäksi tulet toimeen myös ruotsinkielellä.  

Työtehtävissäsi tulet työskentelemään IV- laitteiden huolloissa kuten puhdistukset, säädöt ja korjaukset. Vastaat itsenäisesti työkohteestasi ja aliurakoitsija töiden valvonnasta. Sinulla on kyky nähdä kokonaiskuva esim. työkohteeseen tarvittavat rakenteelliset muutokset ja löydät mahdottomaankin tilanteeseen ratkaisun.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi yrityksen kannustavan palkkauksen (+ bonus ja tulospalkkiot) sekä kattavan työterveyshuollon ja e- passin palvelut. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • LVI / rakennusalan työkokemusta n. 3 -5 vuotta
  • näyttöä itsenäisestä työskentelystä
  • vastuullista työotetta ja sitoutumista työtehtäviin
  • nuhteetonta taustaa
  • B – ajokorttia
  • hyvän suomenkielen lisäksi vähintään ymmärrettävää ruotsinkielen taitoa 

 

Näin haet tehtävää

Tunnistiko itsesi ja haluatko siirtyä urallasi askeleen eteenpäin ja uusien haasteiden pariin? Ole meihin yhteydessä ja kerro itsestäsi ja työkokemuksestasi. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitähän mukaan CV:si palkkatoiveineen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus