Avoimet työpaikat

Työnhakuvalmentaja

Hakuaika päättyy 29.5.2020

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Sijainti:
Kouvola

Työn kuvaus

Cimson Koulutuspalvelut Oy on valtakunnallinen, kuuden alueellisen toimiston kautta toimiva koulutusalan yritys, joka on erikoistunut urasuunnittelun, työnhaun, yrittäjyyden ja ammatillisen kuntoutuksen alueisiin. Haemme nyt Kaakkois-Suomen alueelle, erityisesti Lappeenrantaan ja Imatralle Työnhakuvalmentajaa.

Ketä haetaan

Tehtävänä on toimia valmentajana työnhakuvalmennuksissa, joita järjestetään Kouvolan, Lappeenrannan, Imatran, Kotkan ja Haminan alueilla. Minimivaatimuksena on vähintään 1 vuoden työkokemus työskentelystä työllistämistä edistävissä palveluissa. Tehtävään vaaditaan Korkeakoulu- tai Ammattikorkeakoulututkinto. Työn onnistunut hoitaminen edellyttää halua auttaa ihmisiä työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä, tietotekniikan perusvalmiuksien hyvää hallintaa sekä määrätietoista työskentelyotetta.

Näin haet tehtävää

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja työn aloitusajankohdasta voidaan sopia. Lisätietoja antaa Jouni Suonpää, sähköposti: jouni.suonpaa(at)cimson.fi. Jätä hakemuksesi viimeistään 29.5. Cimson Koulutuspalveluista voit lukea lisää täältä: https://cimsonkoulutuspalvelut.fi/

Tee hakemus