Avoimet työpaikat

Tilintarkastaja

Hakuaika päättyy 15.12.2019

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Tietotili Consulting Oy on kansainvälinen taloushallinnon moniosaajayritys, joka palvelee asiakkaita niin sähköisessä taloushallinnossa kuin taloushallinnon vaativimmissa asiantuntijatehtävissä. Tietotilin palvelut ovat aina henkilökohtaista ja he tarjoavat asiantuntevaa neuvontaa taloushallinnon ratkaisujen tueksi. Tietotilin palvelut ja tuotteet mukautuvat yrityksen kokoon ja taloushallinnon vaatimuksiin.

Tietotilissä hoidetaan mm. laskutuspalvelut, ostolaskujen käsittelyt, kirjanpidot, palkanlaskenta, tilinpäätökset ja veroasiat sekä laadukas raportointi ja controller-palvelut. Palvelun tukena toimii sähköinen Tietotili Online -verkkopalvelu. Tietotili palvelee myös kansainvälisesti eri maiden paikallisissa talous- ja veroasioissa, sekä apua esimerkiksi yrityksen laajentuessa ja kansainvälistyessä.

Ketä haetaan

Haemme pitkään alalla toimineelle asiakasyrityksellemme, Tietotili Consulting Oy:lle tilintarkastajaa, Vantaan Kaivokselaan.

Odotamme sinulla olevan vahvaa kirjanpidon sekä verotuksen osaamista. Olet joko HT- tai KHT-tilintarkastaja ja sinulla on useamman vuoden työkokemus, joko tilintarkastuksista tai controller- tehtävistä. 

 

Tulet luonnollisesti vastaamaan asiakasyritysten tilintarkastus ja veroasioiden hoitamisesta sekä konsultoinnista, joten odotamme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelet proaktiivisesti ja tuloksellisesti oli kyseessä taloushallinnon rutiini-, tai vaativampi taloushallinnontehtävä. Olet joustava ja sinussa erityisesti korostuu asiakaspalveluhenkisyys.

Mitä saat?

Näköalapaikan kasvavassa alan yrityksessä ja kehityksen eturivissä. Innovatiivisen ilmapiirin, mielenkiintoisia asiakkaita, modernin toimiston, mukavat työkaverit sekä luotettavan työnantajan. Työsuhde on vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan

  • soveltuvaa koulutusta (HT tai KHT)
  • useamman vuoden kokemusta verotuksesta ja tilintarkastuksista
  • sähköisten taloushallinnon tuntemusta
  • erityistä tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • sujuvan suomenkielen taidon lisäksi myös englanninkielinen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme tilintarkastaja? Kerro meille itsestäsi ja taloushallinnon osaamisestasi. Kerrothan meille mikä olisi sinulle sopivin ajankohta siirtyä uusien haasteiden pariin.Huomiothan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitäthän mukaan CV:si, sekä palkkatoiveesi. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus