Avoimet työpaikat

Työelämän valmentaja / vastuuvalmentaja

Hakuaika päättyy 31.7.2019

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Määräaikainen / mahdollisuus vakinaistua
Työaika:
Osa-aikatyö
Sijainti:
Lahti

Työn kuvaus

Haemme työhönvalmentajaa yksilöasiakasohjaukseen Cimson Koulutuspalveluihin Helsingin toimipisteeseen. Ohjauskielenä on suomen lisäksi ruotsi ja englanti.

Cimson Koulutuspalvelut on valtakunnallinen palvelutuottaja ja työelämän ohjauksen ammattilainen. Lisätiedot: https://www.cimsonkoulutuspalvelut.fi/

Ketä haetaan

Työtehtävässäsi tulet toimimaan työhönvalmennuksen valmentajana. Odotamme sinulla olevan kokemusta aikuiskoulutuksesta ja/tai -valmennuksesta ja kiinnostusta työnhakijoiden eteenpäin ohjauksesta.

Yksilöasiakasohjaukseen haemme henkilöä, jolla korostuu markkinointihenkisyys ja joka on rohkeasti asioihin tarttuva ja eteenpäin vievä. 

Edellytykset

Arvostamme yksilö- tai ryhmävalmennuskokemusta, alalle soveltuvaa tutkintoa ja pedagogista pätevyyttä. Arvostamme aikaansaavaa ja vastuullista valmennusotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Valmiutta palvella asiakkaita suomenkielen lisäksi tarvittaessa sekä ruotsiksi että englanniksi.

Näin haet tehtävää

Työ alkaa syyskuussa 2019 ja työsuhde on osa-aikainen ja alkuun määräaikainen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä työelämänvalmentajana lämminhenkisessä työyhteisössä. Käytössäsi on modernit valmennuksen sähköiset työvälineet.

Lähetä hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit oikeaa henkilö tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kyselyihin vastaa Cimson Koulutuspalveluiden toimitusjohtaja Mikko Kotro puh 0400 640 856  tai mikko.kotro@cimson.fi.

Tee hakemus