Avoimet työpaikat

Kalusteasentaja, säilytys- ja tilanjako

Hakuaika päättyy 26.7.2020

Toimiala:
Rakentaminen
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Tuusula

Työn kuvaus

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja tilausten kasvun myötä haemme nyt sinua kaluste- ja sisustusasentajaa.   

Asiakasyrityksellämme on yli kolmen vuosikymmenen kokemusta kalusteasennuksista ja tilanjako- sekä säilytysratkaisuista. Tilanjako- ja säilytysratkaisut suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutukset suoritetaan aina tarpeen ja kohteen vaatimusten mukaisesti, ammattitaidolla. Näin ollen jokainen suunnitelma on uniikki ja varmasti asiakkaan tilaan sopiva, ideasta – toteutukseen.

Ketä haetaan

Haemme henkilöä, jolla on jonkinlaista kokemusta kaluste- tai sisustusasennuksista. Olet näppärä käsistäsi ja olet tarkka siitä, että työjälkesi on aina yhtä laadukasta. Tärkeää on kiinnostuksesi käsillä tekemiseen ja käytännönläheiseen työhön. Olet myös innokas oppimaan lisää ja näin tulla kaluste- ja eri tilanjakoratkaisuiden ammattilaiseksi.  

Asiakasyrityksemme toimii pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja tulet työpäiväsi aikana liikkumaan eri työkohteissa. Edellytämme, että sinulla on suoritettuna B - ajokorttia. Työpäiviä kuukaudessa sinulla tulee olemaan alkuun n. 20 päivää, työajat ovat joustavia. Työ alkaa alkusyksyllä 2020 ja sopimuksen mukaisesti.

Voit tässä tehtävässä toimia omalla toiminimelläsi ja kevytyrittäjänä ja sinulla voi näin olla käytössääsi oma auto ja työkalut, mutta tämä ei välttämätön. Asiakasyritys kustantaa tarvittaessa niin auton kun tarvittavat työkalut. Omalla toiminimellä toimiminen olisi asiakasyrityksemme ensisijainen toive, mutta vaihtoehtoisesti voisit työskennellä Cimson Henkilöstöpalveluiden ja henkilöstövuokrauksen kautta.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkaavaisuutta ja ammattimaista työotetta. Tulet työssäsi liikkumaan asiakkaiden kotona, jolloin odotamme sinulta vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä nuhteetonta taustaa.  

Edellytykset

Jotta menestyt työssäsi sinulla tulee olla

  • kokemusta kaluste- tai sisustusasennuksista.
  • suoritettuna B - ajokortti ja työturvallisuuskortti
  • nuhteetonta taustaa
  • hyvää suomenkielentaitoa

 

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme kaluste- ja sisustusasentaja? Tee hakemus ja kerro meille asennusosaamisestasi ja siitä, että miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään? Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus