Avoimet työpaikat

Kokki

Hakuaika päättyy 1.7.2019

Toimiala:
Majoitus ja ravitsemus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Haemme vankan ammattitaidon omaavaa huippukokkia à la carte-, lounas- ja kokousravintoloihin Vantaalle. Asiakasyrityksemme on pitkään ravintola-alalla toiminut, useamman ravintolan voimin ja tunnettu siitä, että ravintoloissaan ruoat valmistetaan aina parhaista raaka-aineista.

Ketä haetaan

Haetulla henkilöllä on reipas ja positiivinen asenne kokin työtä kohtaan sekä huumorin pilkettä. Sinulla on halua ja taitoa tuottaa asiakkaille makuelämyksiä ja ymmärrät houkuttelevan ruoan esillepanon tärkeyden. 
Odotamme, että ammattitaitosi ja innostuneen asenteesi lisäksi sinulla on myös aito kiinnostus kokin työtä kohtaan ja halua entisestään kehittyä alalla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen että monipuolisen työn huipputiimissä, sekä vakituisen työsuhteen.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla vankan ammattitaidon lisäksi

  • yhteistyökykyä ja positiivisuutta kiireenkin keskellä
  • itsenäistä työskentelyotetta
  • innokkuutta ja joustavuutta 
  • suomenkielen hyvää osaamista

Näin haet tehtävää

Jos koet intohimoa ruokaa kohtaan ja haluat luoda upeita makuelämyksiä, niin tee hakemus. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja työkokemuksestasi ja siitä, että miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan kokin löydyttyä. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 - 15.

Tee hakemus