Avoimet työpaikat

Ravintoloitsija / ravintolapäällikkö

Hakuaika päättyy 27.2.2020

Toimiala:
Majoitus ja ravitsemus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Kirkkonummi

Työn kuvaus

Hei sinä ravintolamaailman ammattilainen!

Etsimme nyt sinua ravintola-alan menestyjää ja ravintoloitsijaa, jolla olisi innokkuutta siirtyä kohti uusia haasteita.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oman ravintola- ja liiketoiminnan pyörittämiseen monipuolisen golfkeskuksen yhteyteen Kirkkonummelle, noin parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Täällä sinua odottavat ravintolan viihtyisät ja modernit tilat, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet myös erilaisten yritystapahtumien, kokousten, asiakastilaisuuksien ja koulutusten järjestämiselle.

Golfkeskuksessa järjestetään noin 60 tapahtumaa kauden aikana ja pelaajia on n. 20.000. Kokous- ja klubitilat ovat osakkaiden käytössä ympäri vuoden ja tämän lisäksi ravintolan palveluita hyödyntävät myös lähiseudun asukkaat. Ravitolassa on yli 100 asiakaspaikkaa ja tiloissa järjestetään myös häitä, perhejuhlia ja muita tilaisuuksia.

 

Ketä haetaan

Ravintola on golfkeskuksen sydän ja etsimme tähän henkilöä, jolla olisi halukuutta kehittää yhteistä toimintaa golfkeskuksen kanssa. Odotamme sinulla olevan vahvaa näyttöä ravintolan ja tämän liiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta, sekä kykyä varmistaa korkeatasoinen asiakaskokemus.

Ravintolayrittäjyyden sijaan voisimme mahdollisuuksien mukaan edetä myös ravintolapäällikön toimena. Vastuullasi olisi luonnollisesti koko ravintolan kokonaisuus, myös henkilöstö.  Odotamme sinulta vankkaa ravintolaliiketoiminnan ymmärrystä, taloudellisten tunnuslukujen hallitsemista ja aiempaa kokemusta tuloksellisesta esimiestyöstä, kokonaisuuksien hallinnasta ja ennen kaikkea positiivisuutta, rohkeutta ja ratkaisukeskeisyyttä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja loistavan mahdollisuuden menestyvässä golfkeskuksessa.

Näin haet tehtävää

Oletko valmis tarttumaan uusiin haasteisiin? Kerro meille itsestäsi ja siitä, että sai mikä sinut innostumaan tarjoamastamme mahdollisuudesta. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus