Avoimet työpaikat

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy 16.4.2020

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen

Työn kuvaus

Haemme pitkään alalla toimineelle asiakasyrityksellemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää.

Asiakasyrityksemme on vankan kokemuksen omaava tilitoimisto. Laajan ohjelmistotuntemuksen avulla muotoilevat aina sopivan palvelukokonaisuuden kaiken kokoisille yrityksille. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat useilla eri paikkakunnilla Helsingissä, pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla.

Ketä haetaan

Tulet luonnollisesti työssäsi vastaamaan asiakasyritysten kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, veroasioiden hoitamisesta sekä konsultoinnista, joten odotamme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on osaamista sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä ja muutaman vuoden tilitoimistokokemusta. Työskentelet proaktiivisesti ja tuloksellisesti oli kyseessä taloushallinnon rutiini-, tai vaativampi taloushallinnontehtävä. Olet joustava ja sinussa erityisesti korostuu asiakaspalveluhenkisyys.

Mitä saat?

Näköalapaikan kasvavassa alan yrityksessä ja kehityksen eturivissä. Innovatiivisen ilmapiirin, mielenkiintoisia asiakkaita, modernin toimiston, mukavat työkaverit sekä luotettavan työnantajan. Työsuhde on vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan

  • soveltuvaa koulutusta
  • useamman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • sähköisten taloushallinnon tuntemusta
  • erityistä tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • sujuvaa suomenkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme kirjanpitäjä? Kerro meille itsestäsi ja taloushallinnon sekä sähköisten järjestelmien osaamisestasi. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitäthän mukaan CV:si, sekä palkkatoiveesi. Huomiothan, että aloitamme hakemusten käsittelyt jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus