Avoimet työpaikat

Liikekiinteistöjen hoitaja

Hakuaika päättyy 1.3.2020

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme liikekiinteistöjen hoitajaa. Työkohteet sijaitsevat joko Helsingin keskustassa, Vantaalla tai pääkaupunkiseudun alueilla.

Ketä haetaan

Liikekiinteistöhuollon työtehtävät ovat monipuolisia ja pitävät sisällään pientä korjausta sekä teknisten laitteiden valvontaa.  Työ on itsenäistä ja vastuullista palvelutyötä. Oma-aloitteisuus, kohteiden tarkkailu ja ennakointikyky helpottavat työtäsi. Odotamme sinulla olevan kokemusta liikekiinteistöjen sisätilojen hoidosta sekä jonkin verran teknistä osaamista.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteeseen. Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla       

  • teknistä osaamista (laitteiden valvontaa)
  • B – ajokorttia
  • työturvallisuuskorttia 
  • hyvää ja ymmärrettävää suomenkielen taitoa

Tulet liikkumaan liikekiinteistöissä, joten edellytämme sinulta nuhteetonta taustaa. 

Näin haet tehtävää

Jos olet otteeltasi ahkera, vastuuntuntoinen ja työtäsi kunnioittava, olet etsimämme henkilö. Täytä hakemuksesi huolellisesti ja mainitse suorittamasi lupakortit. Toimi pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876, parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus