Avoimet työpaikat

Mekaanikko, raskas kalusto

Hakuaika päättyy 16.5.2021

Toimiala:
Kuljetus, liikenne, logistiikka ja varastointi
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Tuusula

Työn kuvaus

Kiinnostavatko sinua autojen huolto- ja korjaustyöt ja vianetsinnät? Onko sinulla vankkaa kokemusta autojen huolloista ja olet aiemmin työssäsi huoltanut myös raskasta kalustoa?

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja haemme vakituiseen työsuhteeseen mekaanikkoa, raskaan kaluston autohuoltoon Tuusulaan. Asiakasyrityksemme on toiminut vankalla ammattitaidolla jo yli 30 vuoden ajan ja huoltavat raskasta kalustoa taidolla ja antaumuksella.

Ketä haetaan

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on osaamista autopuolen mekaanikko töistä. Työtehtävät pitävät sisällään raskaan kaluston huolto-, korjaus-, vianhakua ja mm. vaihteisto-, jarru-, ja moottorin huollot.

Toivomme, että sinulla on mahdollisimman laaja-alaisesti kokemusta kuorma-autojen huolloista kokonaisuudessaan ja tunnet myös eri merkkien ja mallien tyyppiviat. Hallitset itsenäisesti autojen vianhakutilanteet ja sinulla on ymmärrystä myös kuorma-autojen paineilmajarruista ja sähköihin liittyvään vianhakuun.

Odotamme, että sinulla on osaamista raskaan kaluston kuorma-autojen-, maansiirtokoneiden tai linja-autojen itsenäisistä korjaus- ja huoltotöistä. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla pitkää työuraa henkilöautojen huolloista ja korjauksista ja olet innokas oppimaan ja liittymään mukaan raskaan kaluston ammattilaisten pariin.  

Sinulla on oikeanlainen työnteon asenne ja olet ehdoton tarkka työsi jäljistä ja hoidat työsi aina kunnialla loppuun asti. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta jos sinua jokin askarruttaa, kysyt ja varmistat ennen kuin teet. Tulet myös hyvin toimeen työporukan kanssa.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahtavan työporukan pitkään autohuoltoalalla toimineessa yrityksessä, jossa henkilöstön työhyvinvoinnista aidosti välitetään. Tulet työllistymään kauttamme suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Jotta menestyisit työssäsi, sinulla tulisi olla

  • auto- ja mekaanikkoalan koulutusta tai vaihtoehtoisesti muulla tavalla alaan pätevöitynyttä työkokemusta
  • työkokemusta ja itsenäistä työskentelystä raskaan kaluston ja kuorma-autojen tai maansiirtokoneiden-, linja-autojen korjaus- ja huoltotöistä tai vaihtoehtoisesti vankkaa kokemusta henkilöautojen korjaus- ja huoltotöistä

Eduksesi on osaamisesi kuorma-auton paineilmajarrujen huoltotöistä ja sähköihin liittyvään vianhakuun.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuithan? Ole meihin yhteydessä ja kerro hakemuksessasi itsestäsi ja alan työkokemuksestasi. Muistathan mainita työkokemuksesi lisäksi myös suorittamasi pätevyydet, lupakortit ja palkkatoiveesi. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus