Avoimet työpaikat

Rakennustyöntekijä, remontti- ja purkutyöt

Hakuaika päättyy 8.12.2019

Toimiala:
Rakentaminen
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Etsitkö rakennusalan remonttitöitä? Remontti- ja purkutöihin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii joukkoonsa rakennusalan moniosaajia!

Työtehtävät pitävät sisällään remontointityön eri vaiheet kuten purku-, pohja- ja pintatyöt sekä vaativammat vahinkosaneerauksen tehtävät. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja remonttityötä tehdään asuin- ja liikekiinteistöissä.  

Ketä haetaan

Olet juuri sopiva tähän työhön, jos sinulla on rehti asenne, olet työhön tarttuva ja sinulla on kokemusta remontti- ja purkutöistä. Voit olla joko työurasi alussa tai jo kokeneempi tekijä. Kaikkein tärkein on työnteon asenteesi, motivaatiosi sekä se, että olet tarkka työsi jäljistä. Eduksesi on vedeneristyssertifiointi, mutta tämä ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen, luotettavassa ja vakaavaraisessa yrityksessä sekä innostuneen työporukan, joka koostuu alan ammattilaisista.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla

  • alalle soveltuvaa koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista
  • luotettavaa ja rehellistä työnteon asennetta
  • B - ajokorttia
  • hyvää ja ymmärrettävää suomenkielen taitoa

Tulet työskentelemään asuin- ja liikekiinteistöissä, joten edellytämme sinulta nuhteetonta taustaa. 

Näin haet tehtävää

Haluatko liittyä mukaan innokkaaseen joukkoon? Tee hakemus ja ole yhteydessä Helsingin toimistollemme rekrytointikonsulttiimme Monaan mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876.

Täytä hakemus huolellisesti ja kerro työkokemuksesi rakennusalalta ja mainitse hakemuksessasi suoritetut lupakorttisi. Voit myös liittää mukaan työtodistuksesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Tee hakemus