Avoimet työpaikat

Työelämän asiantuntija

Hakuaika päättyy 28.4.2019

Toimiala:
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen tai vaihtoehtoisesti osa - aika
Sijainti:
Espoo

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme työelämän asiantuntijaa hyvinvointikartanon kuntoutusosastolle Pohjois – Espooseen.  

Asiakasyrityksemme toimii kuntoutuspalveluiden parissa ja tarjoaa työikäisille kattavia kuntoutuspalveluita, toimintakyvyn arviointeja ja hoitoja.

Ketä haetaan

Työtehtävässäsi tulet toimimaan osana työryhmää, joka työskentelee vaikeasti työllistyvien Taito kurssien – kuntoutujien parissa. Taito-kuntoutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka tarvitsevat kuntoutuksellista tukea työllistymiseen, koulutuksen käynnistämiseen, ammattialan vaihtamiseen tai syrjäytymisen ehkäisemiseen. Tavoitteena on tukea ja edistää kuntoutujan työ- tai opiskelukykyä sekä toimintakykyä.  

Edellytykset

Odotamme sinulla olevan aikaansaavaa ja vastuullinen työote ja erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme hyvää palveluasennetta ja halua yhdessä työryhmän kanssa kehittää kuntoutusosaston toimintaa entisestään.  

Edellytämme sinulla olevan soveltuva ammattikorkeakoulututkintoa ja eduksesi on 10 kk kokemus työllistymispalveluista tai kuntouttavasta työstä.

Näin haet tehtävää

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja lämminhenkisen työyhteisön kodikkaassa ja tunnelmallisessa hyvinvointikartanossa, joka ympäröi luonnonkaunis miljöö. Vaihtoehtoisesti voit haluttaessasi toimia kokoaikaisen työsuhteen sijaan osa – aikaisessa tuntityössä. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Kiinnostuithan? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja kerro miksi juuri sinä olisit oikeaa henkilö tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla. Tässä vaiheessa emme vastaa puhelintiedusteluihin. 

Tee hakemus