Avoimet työpaikat

Myyntihenkilö, energia-ala

Hakuaika päättyy 8.12.2019

Toimiala:
Kaupallinen ala (tukku- ja vähittäiskauppa)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Jyväskylä

Työn kuvaus

Oletko myyntihenkinen ja viihdyt asiakkaiden parissa sekä koetko kiinnostusta energia-alaan kohtaan?

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja haemme vakituiseen työsuhteeseen myyntihenkilöitä Keski- ja Pohjois-Suomeen, Vaasan, Seinäjoen, Jyväskylän, Oulun ja Rovaniemen alueille. Asiakasyrityksemme on vahva ja luotettava energia-alan toimija, joka tarjoaa asiakkailleen konkreettisia ja energiatehokkaita ratkaisuja.

Ketä haetaan

Haemme sinua, jolla on businesslähtöinen ajattelutapa ja sinulla on vahvaa tahtoa saada aikaan näkyviä tuloksia. Tulet toimimaan B2B puolen myynnissä, joten odotamme, että lähestyt asiakasta luontevasti ja otat tilanteet rohkeasti haltuun. 

Oma-aloitteellisuus, joustavuus ja luotettavuus kuvastavat sinua. Pidät myös liikkuvasta työstä, koska työpäiväsi eivät ole työpöydän äärellä istumista. 

Mitä saat?

Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen, joten sinulta ei edellytetä aikaisempaa energia-alan tuntemusta. Toivomme toki sinulta aitoa innokkuutta ja mielenkiintoa toimia energia-alan yrityksessä, B2B myynnissä. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen yrityksessä, jonka toimintaa ohjaa luotettavuus. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme ja työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaisesti. Työsuhteen alussa sinulla on takuupalkka ja tämän jälkeen palkkaus muodostuu provisiopalkasta (tai pohja- ja provisiopalkasta).

Edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää:

  • oman auton käyttömahdollisuutta (B - ajokortti)
  • olet aidosti myynti- ja asiakaspalveluhenkinen
  • sujuvaa suomenkieltä
  • ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksesi esim. Vaasan alueella

Näin haet tehtävää

Mikäli tunnistit itsesi ja olet innokas tarttumaan haasteeseen sekä liittymään mukaan ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoon, niin tee hakemus jo tänään. Kerro meille itsestäsi ja siitä, että miksi juuri sinä koet olevasi tähän tehtävään oikea henkilö? Mainitsehan hakemuksessasi, että mistä alueesta olet kiinnostunut. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14-15 välisenä aikana. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tee hakemus