Avoimet työpaikat

Valmentaja

Hakuaika päättyy 7.8.2022

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Määräaikainen
Työaika:
Osa-aikatyö
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme Cimson Koulutuspalveluille valmentajaa Helsinkiin ja Uudenmaan alueelle Kelan Nuotti-valmennuksiin.

Cimson Koulutuspalvelut on valtakunnallinen kuntoutuksen ja työelämään suuntavien valmennusten palveluntuottaja. Lisätiedot: https://cimsonkoulutus.fi/

Ketä haetaan

Valmentajan roolina on nuorten ohjaaminen ratkaisukeskeisesti ja tuloksellisesti Kelan Nuottivalmennuksessa.

Arvostamme työkokemusta urasuunnittelun ja ammatillisen kuntoutuksen ohjaustehtävistä. Arvostamme aikaansaavaa ja vastuullista työotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Koulutusvaatimuksemme on soveltuva korkeakoulututkinto.  Valmentaja työskentelee koko Uudenmaan alueella, joten työssä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on osa-aikainen ja alkuun määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka. Jatkossa työ voi sovittaessa olla kokoaikainen. Työtä voi tehdä myös yrittäjänä.

Edellytykset

Edellytämme hakijoilta löytyvän jonkin seuraavista koulutuksista:

  • toimintaterapeutti (AMK)
  • sairaanhoitaja (AMK)
  • terveydenhoitaja (AMK)
  • sosionomi (AMK)
  • kuntoutuksen ohjaaja (AMK)
  • yhteisöpedagogi (AMK)
  • kasvatustieteen maisteri (ei varhaiskasvatus)
  • tai sosiaalityöntekijä

Edellytämme lisäksi vähintään 2 vuoden työkokemusta opetus-, ohjaus-, valmennus-, neuvonta-, hoito- tai kuntoutustehtävissä 16-30 vuotiaiden nuorten ja aikuisten parissa. Työkokemus voi olla kertynyt opetustoimen, työvoimahallinnon, sosiaali- ja terveydenhuollon tai kuntoutuksen toimialoilla. Työkokemuksen tulee olla viimeisen 6 vuoden ajalta valmistumisen jälkeen. Eduiksi luetaan hyvä verkostotyökokemus.

Näin haet tehtävää

Pyydämme jättämään hakemukset ansioluetteloineen viimeistään 7.8.2022.

Lisätietoja voi kysyä koordinaattori Jaana Hirvenlahti p. 050 5161 840, jaana.hirvenlahti@cimson.fi tai kuntoutuspäällikkö Teija Varho p. 050 4763400, teija.varho@cimson.fi.

Tee hakemus