Avoimet työpaikat

Myyntiedustaja, vakuutusalalle

Hakuaika päättyy 31.3.2019

Toimiala:
Rahoitus- ja vakuutustoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme myyntiedustajia vakuutusalalle, B to B puolen myyntiin pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme on yksi Suomen suurimmista vakuutusalan toimijoista, joka tarjoaa asiakkailleen turvallisempaa ja menestyksekkäämpää vakuutusturvaa. Myyntiedustajana sinulla on mahdollisuus olla mukana rakentamassa kotimaista vakuutus- ja finanssialan tulevaisuutta.

Tehtävässäsi tulet toimimaan omalla toiminimelläsi, tunnetun ja vakavaraisen yhtiön alla, jossa sinulla on mahdollisuus hyviin ansioihin.

Ketä haetaan

Etsimme myyntihenkistä persoonaa, joka kokee B to B ratkaisukeskeisen myynnin juuri omakseen. Sinulla on jo kertynyt jonkin verran myyntikokemusta ja olet täynnä innokkuutta siirtymään seuraaviin haasteisiin. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja otat uudet tilanteet rohkeasti haltuun. Sinulla on businesslähtöinen ajattelutapa ja tahtoa saada aikaan näkyviä tuloksia. Sinulla on myös aitoa halua kasvaa työssäsi vakuutusalan huipulle.

Työsuhde on vakituinen, jossa aloitus perehdytysjaksolla keväällä 2019. Tulet saamaan tehtäviisi ja vakuutusalaan hyvän perehdytyksen sekä tueksi koutsaavan että innostavan huipputiimin.

Myyntiedustajan palkkaus perustuu kilpailukykyiseen provisiopalkkaukseen, jossa sinulla on alkuun takuupalkka.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuihan? Lähetä hakemuksesi ja kerro meille miksi juuri sinä koet olevasi tähän tehtävään sopiva henkilö, sekä miksi sinä koet kiinnostusta liittyä mukaan vakuutusalan huipputiimiin?  Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876, parhaiten tavoitettavissa ma – pe klo 14 -15 välisenä aikana. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tee hakemus