Avoimet työpaikat

Viherrakentaja

Hakuaika päättyy 26.9.2021

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Kiinnostaako sinua viherrakentaminen ja käytännönläheinen sekä luova työ? Jos pidät myös asiakaspalvelusta ja haluat toimia vuodenaikojen mukaan monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä, saatat olla etsimämme henkilö!

Asiakkaamme vahvistaa nyt organisaatiotaan ja haemme viherrakentajia pääkaupunkiseudulle.

Asiakkaamme on toiminut pitkään viherrakentamisen parissa ja heidän asiakkaana ovat niin rakennusliikkeet kuin yksityiset tekijät. Asiakkaamme rakentaa ja toteuttaa haastavimmatkin viher- ja kivirakentamisen kohteet sekä istutus- ja nurmetustyöt. Heille tärkeitä arvoja ovat asiakastyytyväisyys ja laatu, sekä työtä tehdessä, että valmiissa lopputuloksessa.

Viherrakentajan työt alkavat heti tai sopimuksen mukaisesti ja jatkuvat pitkälle loppusyksyyn. Sinulla on tässä mahdollisuus pitkään kausityösuhteeseen kilpailukykyisellä palkkauksella.

Ketä haetaan

Työtehtäviisi kuuluvat viherrakentamisen monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät.

Odotamme, että sinulla on alan koulutus tai olet työn kautta oppinut viherrakentaja. Kaikkein tärkin asia on kuitenkin se, että koet kiinnostusta ja motivaatiota viheralaa kohtaan ja olet innokas oppimaan uutta. Muutamia paikkoja on tarjolla myös aloittaville viherrakentajille.

Edellytykset

Arvostamme oma-aloitteisuutta, käytännön kokemusta, tarkkuutta, organisointikykyä, asiakaslähtöisyyttä ja odotamme, että suoriudut vastuullisista työtehtävistä itsenäisesti.

Näin haet tehtävää

Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta!

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna, jossa sinulla on mahdollisuus kertoa tarkemmin itsestäsi. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14-15 välisenä aikana.

Tee hakemus