Avoimet työpaikat

Myyjä

Hakuaika päättyy 16.12.2018

Toimiala:
Kaupallinen ala (tukku- ja vähittäiskauppa)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Osa / kokoaika
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Onko sinua kutsuttu aurinkoiseksi asiakaspalvelijaksi?

Etsimme pääkaupunkiseudulle huippumyyjää, joka aidosti nauttii asiakkaiden kohtaamisesta.

Ketä haetaan

Olet juuri oikea henkilö tähän tehtävään, jos haluat intohimoisesti luoda asiakkaille upeita ostoelämyksiä kodintekstiilien ja kankaiden parissa. Iloisena ja ammattitaitoisena myyjänä pidät asiakkaan aina kaiken keksipisteenä, myös kiireen keskellä. Otat huomioon ja kohtaat jokaisen asiakkaan aina yhtä iloisesti ja esimerkillisesti. Osaat myös kuunnella asiakasta ja tunnistat tämän tarpeet sekä koet vahvaa tahtoa auttaa ja palvella.

Edellytykset

Haluat ottaa vastuuta sekä sitoutua työtehtäviisi. Olet omatoiminen ja tartut asioihin heti. Tulet myös erinomaisesti toimeen työkavereiden kanssa ja liputat me–hengen puolesta.

Odotamme sinulta 

  • iloista ja oikeanlaista myyjän työstä nauttivaa asennetta
  • useamman vuoden kokemusta myyjän työtehtävistä erikoistavarakaupassa

Eduksesi on aikaisempi työskentelysi kodintekstiilien ja kankaiden parista.

Näin haet tehtävää

Jos koet olevasi etsimämme huipputyyppi, joka aidosti nauttii asiakkaiden kohtaamisesta, tee hakemus. Kerro meille hakemuksessasi myös kielitaidoistasi sekä siitä, mikä tekee juuri sinusta aina yhtä hymyilevän myynnin ammattilaisen. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tässä vaiheessa emme vastaa puhelintiedusteluihin.

Tee hakemus