Avoimet työpaikat

Rakennustyöntekijöitä, siltatyömaille

Hakuaika päättyy 18.11.2018

Toimiala:
Rakentaminen
Työn kesto:
Määräaikainen / mahdollisuus vakinaistua
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Etsitkö rakennusalan töitä? Rakennusalalle ja pääkaupunkiseudun siltatyömaille keskityynyt asiakasyrityksemme etsii joukkoonsa rakennusalan työntekijöitä. Yritys on pitkään alalla toiminut rakennusliike, joka pitää tärkeänä niin työn laatua kuin aikataulussa pysymistä. 

Ketä haetaan

Olet juuri sopiva tähän työhön, jos sinulla on rehti asenne, olet työhön tarttuva ja sinulla on kokemusta rakennusalalta. Voit olla joko työurasi alussa tai jo kokeneempi tekijä. Eduksesi on työkemuksesi siltarakentamisprosesseista, mutta tämä ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle työsuhteen, luotettavassa ja vakaavaraisessa yrityksessä sekä innostuneen työporukan, joka koostuu alan ammattilaisista.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla

  • alalle soveltuvaa koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista
  • luotettavaa ja rehellistä työnteon asennetta
  • suoritettuna työturvallisuuskortti
  • B - ajokorttia
  • hyvää ja ymmärrettävää suomen kielen taitoa

Näin haet tehtävää

Haluatko liittyä mukaan innostuneeseen ja rakennusalan ammattilaisten joukkoon? Tee hakemus ja ole meihin yhteydessä (rekrytointikonsulttimme Mona puh 040 574 9876).

Täytä hakemus huolellisesti ja kerro työkokemuksesi rakennusalalta ja siltatyömaista. Mainitse hakemuksessasi suoritetut lupakorttisi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tee hakemus