Avoimet työpaikat

Ammatillisen kuntoutuksen valmentaja

Hakuaika päättyy 21.10.2019

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Yli 12 kuukautta
Työaika:
Osa-aikainen
Sijainti:
Kajaani

Työn kuvaus

Haemme ammatillisen kuntoutuksen valmentajaa Kainuun alueelle.

Työhön kuuluu asiakkaiden ohjaaminen ratkaisukeskeisesti ja tuloksellisesti Kelan ja vakuutusyhtiöiden ammatillisessa kuntoutuksessa. Työ sisältää erityisesti NUOTTI-valmentajan tehtäviä Kelan ammatillisen kuntoutuksen NEET-nuorille. Työtehtäviin voi kuulua myös muuta työelämään ohjaavaa yksilövalmennusta.

Cimson Koulutuspalvelut on valtakunnallinen kuntoutuksen ja työelämään suuntavien valmennusten palveluntuottaja. Lisätiedot: https://cimsonkuntoutus.fi/ ja https://www.cimsonkoulutuspalvelut.fi/

Työ on osa-aikaista ja aikataulut voi sopia melko itsenäisesti.

 

Ketä haetaan

Arvostamme aikaansaavaa ja vastuullista työotetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Valmentajalta on kyettävä liikkumaan koko Kainuun alueella.

Edellytykset

Edellytämme hakijoilta löytyvän jonkin seuraavista koulutuksista: toimintaterapeutti (AMK), sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), yhteisöpedagogi (AMK), kasvatustieteen maisteri (ei varhaiskasvatus) tai sosiaalityöntekijä. Edellytämme lisäksi vähintään 2 vuoden työkokemusta opetus-, ohjaus-, valmennus-, neuvonta-, hoito- tai kuntoutustehtävissä nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Työkokemus voi olla kertynyt opetustoimen, työvoimahallinnon, sosiaali-ja terveydenhuollon tai kuntoutuksen toimialoilla. 

Valittavalle henkilölle on eduksi EA1 tai vastaava ensiaputaito.

 

Näin haet tehtävää

Hakemukset 21.10.2019 mennessä. Kyseessä on osa-aikainen työsuhde. Työtuntien määrä vaihtelee palveluun lähetettävien asiakkaiden määrän mukaan.  

Lähetä hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään. Tässä vaiheessa emme ota vastaan puhelin- tai sähköpostitiedusteluja.

 

Tee hakemus