Avoimet työpaikat

Tapahtumatyöntekijä

Hakuaika päättyy 16.12.2018

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Määräaikainen / mahdollisuus jatkoon
Työaika:
Työvuorot voivat vaihdella, osa- kokoaika
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme tapahtumatyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle tammikuun 2019 alkuun. Työ on jouluvalojen ja kausituotteiden purkutyötä. Työjaksot vaihtelevat työkohteiden mukaisesti ja tammikuussa alkava jakso on noin 1 kuukauden pituinen. Päivittäiset työvuorot voivat vaihdella 6 tunnista jopa 10 tuntiin päivässä.

Asiakasyrityksemme toimii pitkällä kokemuksella mainos-, sisustus- sekä visuaalisten tarvikkeiden tukkuliikkeenä. Tapahtumatyöntekijän tehtävään tulet työllistymään henkilöstövuokrauksen kautta. Tammi - helmikuun työjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus myös jatkoon. 

Ketä haetaan

Työssä pärjäät, jos sinulla on hyvä fyysinen kunto, toimeen tarttuva asenne ja työkalut pysyvät käsissäsi. Olet myös oma - aloitteellinen ja joustava.  

Edellytykset

Työssä vaaditaan 

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • tulet erinomaisesti toimeen työporukan kanssa
  • joustavuutta työajoissa
  • tulet osittain liikkumaan liiketiloissa, joten vaadimme sinulta nuhteetonta taustaa
  • hyvää suomenkielen taitoa

Siitä on etua, jos sinulla on suoritettuna B ja mahdollisesti myös C – ajokortti, sekä sinulla on aikaisempaa kokemusta henkilönostimista. Huomiothan, että tarvitset tässä työssä työturvakenkiä.

Näin haet tehtävää

Jos tunnistat itsesi ja pidät nopeatempoisesta työstä, tee hakemus. Kerro meille hakemuksessasi työkokemuksestasi ja mainitse suorittamasi lupakortit, kuten työturvallisuuskortti. Työjaksoista ja työkohteiden sijainnista kerromme lähemmin haastattelun yhteydessä.

Tee hakemus