Avoimet työpaikat

Sähkösuunnittelija, insinööritoimisto

Hakuaika päättyy 31.7.2020

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Porvoo

Työn kuvaus

Kiinnostavatko sinua kiinteistöjen eri osa-alueiden sähkösuunnittelut? Haluatko, että ideoitasi aidosti arvostetaan? Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan ammattitaitoiseen sähkösuunnittelutiimiin!

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja haemme vakituiseen työsuhteeseen sähkösuunnittelijaa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa asiantuntevaa talotekniikka- ja sähkösuunnittelua yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelevat niin uudis- kuin saneerauskohteita ja myös vaativissakin suunnittelutehtävissä. Erityisosaamisalueinaan ovat tele-, turva-, AV- ja valaistussuunnittelut. Yrityksessä tähdätään aina teknisesti korkeatasoisiin ja kokonaistaloudellisiin ratkaisuihin, käyttäen apunaan alan parhaita suunnitteluohjelmistoja ja tarjoavat asiakkailleen luotettavan kumppanin kiinteistön koko elinkaaren ajaksi.

Ketä haetaan

Sähkösuunnittelijana tehtäviisi kuuluvat kiinteistöjen sähkö-, tele- ja turvasuunnittelut. Monipuoliseen ja mielenkiintoiseen työkuvaasi kuuluvat niin isot kuin pienemmät asiakasprojektit sähkösuunnittelun eri osa-alueilla. Tulet työskentelemään myös asiakasrajapinnassa eri tilaajien ja toimijoiden parissa. Päätoimipisteenäsi sinulla on valittavissa joko Porvoon tai Vantaan toimistot.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on ammattimaista sähkösuunnittelun osaamista. Odotamme sinulla olevan alan koulutusta ja kokemusta tunnetuista suunnitteluohjelmista. Sinulla on kykyä toimia sekä itsenäisesti että yhdessä muun suunnittelutiimin kanssa. Toimit aina yhtä asiakaslähtöisesti, oli kyseessä isompi tai pienempi suunnittelutyö. Arvostat erityisesti myös sitä, että sinulle annetaan mahdollisuus omien ideoiden esiintuomiselle.  

Vaihtoehtoisesti voit olla alalle valmistunut ja sinulla on kertynyt jonkin verran työkokemusta ja olet innokas oppimaan lisää. Sinulla on uteliaisuutta ja vahvaa motivaatiota uuden oppimiseen. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin energinen asenteesi ja innokkuutesi niin sähkösuunnittelutyötä kuin alaa kohtaan.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • teknisenalan koulutusta ja työkokemusta sähkösuunnittelusta (insinööri tai muu vastaava koulutus)
  • kokemusta tunnetuista suunnitteluohjelmistoista (esim. MagiCAD, CADS, NavisWorks, Simulate, DIALux, 3ds Max Design)
  • mielenkiintoa työskennellä erikokoisissa suunnitteluprojekteissa   
  • innokkuutta kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun
  • oma-aloitteellista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden vaihtelevaan ja mielenkiintoiseen sähkösuunnittelutyöhön. Vakituisen työsuhteen ja lämminhenkisen työyhteisön lisäksi tulet työskentelemään yrityksessä, jossa arvostetaan avointa vuorovaikutusta ja jonka toimintaa ohjaa luotettavuus.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme sähkösuunnittelija? Jos tunnistat itsesi, niin kerro meille miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva henkilö. Täytä hakemus huolellisesti ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.  

Tee hakemus