Avoimet työpaikat

Työnjohtaja, autokorjaamolle

Hakuaika päättyy 26.2.2020

Toimiala:
Kuljetus, liikenne, logistiikka ja varastointi
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Hei sinä huoltokorjaamon ammattilainen!

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja haemme työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen huoltokorjaamolle Vantaalle.

Asiakasyrityksemme on täyden palvelun autokorjaamo. Yrityksessä kiinnitetään erityisesti huomiota siihen, että huoltopalvelut sujuisivat asiakkaalle mutkattomasti. Laatu ja luotettavuus kuvastavat hyvin huoltokorjaamon toimintaa ja kaikki asiat kulkevat standardien mukaisesti. Huoltokorjaamossa työmääräykset ovat laadultaan huippuluokkaa. Kaikki kirjataan selkeästi ja näin myös asiakkaalle helposti luettaviksi. Huoltokorjaamo sai Tekniikan Maailman huoltotestissä arvosanaksi erinomainen.

Ketä haetaan

Etsimme nyt sinua huoltokorjaamon ammattilaista. Jos autot ovat intohimosi ja sinulla useamman vuoden kokemus automekaanikon työstä saatat olla etsimämme henkilö.

Työssäsi huoltokorjaamon työnjohtajana tulet vastaanottaman työmääräyksiä ja huolehdit varaosa tilauksista. Odotamme sinulla olevan hyvät organisointitaidot, olet täsmällinen ja ennen kaikkea olet asiakaspalveluhenkinen ja ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden. Tarvittaessa olet myös valmis hyppäämään haalareihin ja auttavaksi kädeksi korjaamon puolelle, mutta päätehtävänäsi ovat huoltotöiden organisoinnit ja laadunvalvonta.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakaavaraisessa autohuollon yrityksessä. Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, sekä loistavan työilmapiirin.

 

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • useamman vuoden kokemusta automekaanikon tehtävistä
  • kiinnostusta autohuoltoalaan kohtaan ja halua olla mukana luomassa laadukasta huoltotoimintaa
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • itsenäistä ja oma-aloitteelista työskentelyotetta
  • järjestelmällistä ja huolellista työskentelytyyliä
  • nuhteetonta taustaa
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. ajoneuvoasentajakoulutus

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme vastuullinen ja työhösi sitoutuva työnjohtajamme? Jos haluat siirtyä uusien haasteiden pariin, ole meihin yhteydessä ja kerro itsestäsi, työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitähän mukaan CV:si palkkatoiveineen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Etenemme tässä rekrytointiprosessissa hakuajan päätyttyä. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus