Avoimet työpaikat

Kiinteistönhuollon työntekijä, liikekiinteistöt

Hakuaika päättyy 26.5.2019

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme kiinteistöhuollon työntekijää pääkaupunkiseudun liikekiinteistöihin. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteeseen. Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Ketä haetaan

Kiinteistöhuollon työtehtävät ovat monipuolisia ja pitävät sisällään niin pihojen puhtaanapitoa kuin paloilmoitinlaitteiden sekä muiden laitteiden käyttöä. Työ on myös itsenäistä ja vastuullista palvelutyötä. Oma-aloitteisuus, kohteiden tarkkailu ja ennakointikyky helpottavat työtäsi. Odotamme sinulla olevan työkokemusta liikekiinteistöjen hoidosta sekä teknistä osaamista.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla       

  • teknistä osaamista ( esim. paloilmoitinlaitteet )
  • B – ajokorttia
  • työturvallisuuskorttia 
  • hyvää ja ymmärrettävää suomenkielen taitoa

Tulet liikkumaan liikekiinteistöissä, joten edellytämme sinulta nuhteetonta taustaa. 

Näin haet tehtävää

Jos olet otteeltasi ahkera, vastuuntuntoinen ja työtäsi kunnioittava, olet etsimämme henkilö. Täytä hakemuksesi huolellisesti ja mainitse suorittamasi lupakortit. Toimi pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 5749876, parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus