Avoimet työpaikat

Konsultoiva yritysmyyjä, energia - ala, Lahti

Hakuaika päättyy 29.9.2019

Toimiala:
Kaupallinen ala (tukku- ja vähittäiskauppa)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Lahti

Työn kuvaus

Etsimme yrittäjähenkistä ja omalla toiminimellään toimivaa sähkösopimusten ja LED – valasimien sekä aurinkopaneeleiden konsultoivaa myyjää Lahden alueelle.

Yritys toimii kokonaisvaltaisesti sähköalalla LED-valaisimien ja aurinkopaneeleiden myynnissä, asennuksessa ja huollossa. Tämän lisäksi asiantuntemusta sähkösopimuksista ja tukena rahoitus ratkaisuissa.

Tehtävänäsi on yhdessä asiakkaan kanssa löytää energia tehokkaat ja ympäristöystävälliset sähköalan ratkaisut. Asiakkaanasi tulevat olemaan kiinteistöistä vastaavat henkilöt - yritykset.

Ketä haetaan

Tehtävään haetaan ulospäinsuuntautunutta ja asiakasta luontevasti lähestyvää henkilöä. Sinun tulisi erityisesti pitää liikkuvasta työstä, koska työpäiväsi eivät ole työpöydän äärellä istumista. Toivomme, että sinua erityisesti kiinnostaa tämän päivän ja tulevaisuuden energia ratkaisut.

Jotta varmistamme onnistumisesi myyntityössäsi järjestämme sinulle sähköalan perehdytyksen.

Edellytykset

Haetulla henkilöllä toivomme olevan jonkinlaista tekniikka alan kokemusta ja ymmärrystä energia alasta tai vaihtoehtoisesti olet toiminut kiinteistöalan tehtävissä.

Työssä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Näin haet tehtävää

Yrityksen palkkausjärjestelmä perustuu provisiopalkkaukseen.

Kiinnostuithan? Lähetä hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva intohimoinen ja tulevaisuuden energia - alan myyjä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön kohdattaessa. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus