Avoimet työpaikat

Toimistokoordinaattori, kiinteistönvälitysalalle

Hakuaika päättyy 23.1.2022

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Asuntokaupat käyvät nyt kuumana ja haemme kiinteistönvälitysalalla toimivalle asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä toimistokoordinaattoria. Etsimme nyt sinua toimiston hengetär, joka viihdyt monipuolisissa toimistotehtävissä.

Asiakkaamme on pitkään toiminut kiinteistövälitysalalla ja heillä on vahvaa näyttöä tuloksista ja onnistumisista, myös arvoasuntojen välittämisestä. Asiakkaamme tunnetaan odotuksia ylittävästä palvelustaan ja tinkimättömästä laadustaan.

Ketä haetaan

Jotta sopisit mitä parhaiten mukaan asiakkaamme tiimiin odotamme, että pidät monipuolisesta toimistotyöstä ja olet työssäsi oma-aloitteinen. Olet persoonana energinen ja sinussa loistaa asiakaspalveluhenkisyys. Välität ja kunnioitat aidosti asiakkaita ja heidän tarpeitaan ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet luonteeltasi myös joustava ja työtehtäviisi sitoutuva.

Tulet samaan työtehtäviisi hyvän ja kattavan perehdytyksen ja tulet oppimaan työn mukana. Olisi mielenkiintoista, jos kokisit kiinnostusta kiinteistönvälitysalaa kohtaan tai ala on sinulle jollain tapaa tuttua? Tai oletko mahdollisesti työskennellyt markkinoinnin parissa?

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle luotettavan ja vakaavaraisen työnantajan lisäksi huippukivan ja voimantahtoisen vajaa kahdenkymmenen hengen tiimin.

Työsuhde on alkuun määräaikainen ja noin vuoden kestävä sijaisuus. Mutta, sinulla voi olla mahdollisuus myös jatkoon. Työpisteesi sijaitsee Mannerheimintiellä Töölössä ja noin yhden päivän viikossa olet apuna myös Vuosaaren ja Aurinkolahden toimistolla. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä toimistoaikaan ja maanantaista - perjantaihin.  

Edellytykset

Jotta menestyisit työssäsi, odotamme sinulta   

  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • MS Office osaamista

Arvostamme kiinteistövälitysalan ja KIVI - järjestelmän tuntemusta. Mutta, tämä ei ole tehtävässä menestymisen kannalta välttämätöntä.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme iloinen ja energinen toimistotyöntekijämme? Jos kiinnostuit kannatta sinun ehdottomasti olla meihin yhteydessä. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta!

Hakemuksen pääset täyttämään kotisivuillamme. Jos sinua jokin asia askarruttaa tai mietityttää voit tällöin olla yhteydessä rekrytointikonsulttiimme Monaan mona.sandstrom@cimson.fi  tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tee hakemus