Avoimet työpaikat

Asentaja / toimipisteen vastaava, ajoneuvojen lisälaitteet

Hakuaika päättyy 31.3.2020

Toimiala:
Kuljetus, liikenne, logistiikka ja varastointi
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Turku

Työn kuvaus

Kiinnostavatko sinua autojen lisävarusteiden asennukset ja tekniikkaan liittyvät menetelmät sekä monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät?

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja etsimme nyt Turkuun pikaisesti sinua ajoneuvojen lisävarusteiden asentajaa ja tulevan uuden toimipisteen vastaavaa.  

Asiakasyrityksemme on ajoneuvojen ja taksivarusteiden lisälaitteisiin erikoistunut toimija. Yritys on pitkään toiminut ajoneuvojen lisälaitteiden laiteasennuksissa ja huolloissa. Yrityksessä laiteasennukset tehdään aina käyttäjäystävällisiksi ja viranomaismääritysten mukaisesti. Yrityksen laajasta lisävaruste valikoimasta löytyvät laadukkaat paikannuslaitteet, turvakamera- ja hälytysjärjestelmät, alkolukot ja taksituotteet kuten taksivalaisimet, taksikamerat, taksamittarit ja muut taksivarusteet.

Ketä haetaan

Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuolisia ja erilaisten ajoneuvojen lisävarusteiden asentamista. Tulet toimimaan asennus sekä toimipisteen vastaavan tehtävissä. Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuvaa koulutusta autosähkö-, sähköasentaja-, tietoliikenneasentaja tai muu vastaava tutkinto.  Sinulla tulee olla kokemusta ajoneuvojen lisälaite asennuksista tai vaihtoehtoisesti sinulla on harrastuksena tuning ja olet alasta kiinnostunut sekä innokas oppimaan lisää. 

 

Henkilönä olet joustava, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet organisointitaitoinen, vastuuntuntoinen ja yrittäjähenkinen.   

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi luotettavan ja vakaavaraisen yrityksen sekä ainutlaatuisen ja loistavan mahdollisuuden siirtyä ajoneuvojen lisävaruste asennusten pariin, uuteen avattavaan toimipisteeseen. Sinulla on myös mahdollisuus toimia yrityksessä osakkaana tai franchising yrittäjänä.

Edellytykset

Jotta menestyt työssäsi, edellytämme sinulla olevan

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta. Autosähkö-, sähköasentaja-, tietoliikenneasentaja tai muu vastaava tutkinto
  • kokemusta autojen lisälaite asennuksista tai sinulla on harrastuksena tuning ja koet kiinnostusta alaan kohtaan
  • yrittäjähenkisyyttä
  • hyvät IT - taidot
  • nuhteetonta taustaa
  • hyvää suomenkielen taitoa

 

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme vastuullinen, kehityshenkinen ja työhösi sitoutuva toimipistevastaavamme? Jos haluat siirtyä uusien haasteiden pariin, saatat olla etsimämme henkilö! Ole meihin pikaisesti yhteydessä ja kerro itsestäsi, työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitähän mukaan CV:si. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus