Avoimet työpaikat

IT-osaaja

Hakuaika päättyy 5.4.2020

Toimiala:
Asiantuntijapalvelut (konsultointi, tieteellinen ja tutkimuksellinen toiminta)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Kiinnostavatko sinua IT-alan ja tekniikkaan liittyvät menetelmät ja monipuoliset sekä tarkkuutta vaativat työtehtävät?

Asiakasyritysemme vahvistaa organisaatiotaan ja etsimme nyt sinua IT - alan osaaja. Asiakasyrityksemme on 4 hengen asiantuntija organisaatio, joka tuottaa yrityksille IT laitteiden tuki- ja ylläpito palveluita ja tietoturva ohjelmistoja. Yrityksen toiminnan peruspilaireita ovat toimitusvarmuus ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen. Yritys on saavuttanut asiakkaiden luottamuksen luotettavalla, nopealla ja aikaansaavalla toiminnallaan. Asiakkaana ovat niin isoja kuin pienempiä yrityksiä.  -  We make IT easy -

Ketä haetaan

Olet etsimämme henkilö, jos olet yrittäjähenkinen ja haluat kehittää ja ylläpitää IT- toimintaympäristöjä. Viihdyt monipuolisessa IT -alan tehtävissä ja nautit ongelmien ratkaisusta ja tämä sujuu sinulta luonnostaan. Olet organisointikykyinen, vastuullinen ja tarkka sekä valmiina joustavaan ja asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pidät tiimityöskentelystä, mutta olet täysin omillasi myös itsenäisessä työskentelyssä ja otat työstäsi vastuuta.  

Työtehtäväsi pitävät sisällään mm. IT - palvelimen ja työasema ympäristöjen ylläpitoa, kehitystä ja rakentamista sekä dokumentointia, verkkojen ylläpitoa, tietoturvan valvontaa, varmistusratkaisuja, automatisointia ja scriptausta.

Odotamme sinulla olevan IT - alan työkokemusta (1- 5 vuotta) ja sinulla on datanomipohjainen tai korkeampi alan tutkinto. Sinulla on osaamista ja ymmärrystä tietokannasta, dokumentoinnista, tietoturvan valonnasta ja käyttöjärjestelmien tuntemusta.

Tai vaihtoehtoisesti olet harrastuspohjainen osaaja, jolla on niin tietokoneet kuin kotisivut ja somemaailma tuttuja ja sinulla on vahvaa intoa ja halukkuutta siirtyä IT- alan töiden pariin.  

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakaavaraisessa IT-alan yrityksessä, jossa intohimoisesti ratkotaan asiakkaiden ongelmia ja tarjotaan tähän mutkattomat ratkaisut. Saat loistavan mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi sekä kartuttamaan ammattitaitoasi yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Lupaamme, että työsi on monipuolista sekä mielenkiintoista päivästä toiseen. 

 

 

Edellytykset

Jotta menestyt työssäsi, edellytämme sinulla olevan

  • datanomi tai muu IT-alan tutkinto
  • vahvaa kiinnostusta IT-alaa kohtaan ja halua oppia sekä entisestään kehittyä
  • vastuullista työotetta, työhön sitoutumista, tarkkuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • B - ajokorttia
  • hyvää suomen ja englanninkielinen taitoa

Ruotsinkielentaito on ehdottomasti eduksesi.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme ja tuleva IT-alan ammattilainen, joka nauttii ongelmien ratkaisuista ja viihdyt tietokoneiden lisäksi myös ihmisten parissa?  Kerro meille itsestäsi ja IT-alan kokemuksestasi. Täytä hakemus huolellisesti ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.  

Tee hakemus