Avoimet työpaikat

Sähköasentaja, huoltotyöt

Hakuaika päättyy 26.10.2021

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja etsimme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa huolto- ja korjauspuolelle pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut ja he palvelevat monipuoliesti sähköasennuksissa uudisrakennuksissa, pienasennuksissa ja korjaus- ja huoltotöissä sekä anteeni- ja tietoverkkoasennuksissa. Sähkötyöt tehdään aina turvallisesti ja ammattilaisten osaajien toimesta ja tavoitteena on tarjota joustavat ja helpot kokonaisratkaisut. 

Ketä haetaan

Haemme nyt sinua itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa pienasennukseen, huolto- ja remonttipuolelle. Odotamme sinulla olevan useamman vuoden kokemusta sähköasentajan töistä. Sinulla on piirustusten lukutaitoa ja olet järjestelmällinen, huolellinen sekä organisointitaitoinen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja luotettavassa alan yrityksessä, jossa henkilöstöstä aidosti välitetään. Sinulla on tässä tehtävässä mahdollisuus työssäsi entisestään kehittyä ja siirtyä työnjohtajaksi tai vaihtoehtoisesti urakointipuolelle tai kiinnostuksesi mukaan anteeni- ja tietoverkkoasennuksen pariin.   

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaisesti. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulee olla 

  • useamman vuoden työkokemusta sähköasennusalalta
  • kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja toimimaan piirustusten ja kuvien mukaisesti
  • sähköalan koulutusta
  • suoritettuna sähköturvallisuus- ja työturvallisuuskortit
  • olet henkilönä vastuullinen, aikaansaava ja joustava
  • B-ajokorttia
  • hyvää suomenkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen) 

Eduksesi on kokemus pienasennuksista ja huoltotöistä, mutta tämä ei välttämätöntä. 

Näin haet tehtävää

Kiinnostuithan? Jos vastasit kyllä – jätä hakemus ja kerro meille sähköalan työkokemuksesi ja suorittamasi pätevyydet ja lupakortit. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

 

 

Tee hakemus