Avoimet työpaikat

Sähköasentaja, autokorjaamolle

Hakuaika päättyy 5.4.2020

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Tuusula

Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme autohuollon sähköasentaja?

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja haemme vakituiseen työsuhteeseen sähköasentajaa, raskaan kaluston autohuoltoon Tuusulaan. Asiakasyrityksemme on toiminut vankalla ammattitaidolla jo yli 30 vuoden ajan ja huoltavat raskasta kalustoa taidolla ja antaumuksella.

Ketä haetaan

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on osaamista autopuolen sähkötöistä. Työtehtävät pitävät sisällään mm. vaihteisto-, jarru-, ja moottorin sähköhuoltoja sekä vianetsintää.

Odotamme, että sinulla on kokemusta, joko henkilöautojen-, raskaan kaluston-, maansiirtokoneiden tai linja-autojen korjaus- ja huoltotöistä. Olet tarkka siitä mitä teet ja hoidat työsi aina kunnialla loppuun asti. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja jos sinua jokin askarruttaa, kysyt ja varmistat ennen kuin teet. Tulet myös hyvin toimeen työporukan kanssa.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahtavan työporukan pitkään autohuoltoalalla toimineessa yrityksessä, jossa henkilöstön työhyvinvoinnista aidosti välitetään. Tulet työllistymään kauttamme suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla

  • autoalan sähköpuolen koulutusta tai vaihtoehtoisesti muulla tavalla alaan pätevöitynyttä työkokemusta
  • työkokemusta, joko henkilöautojen-, raskaan kaluston-, maansiirtokoneiden tai linja-autojen korjaus- ja huoltotöistä

Näin haet tehtävää

Kiinnostuithan? Ole meihin yhteydessä ja kerro hakemuksessasi itsestäsi ja alan työkokemuksestasi. Muistathan mainita työkokemuksesi lisäksi myös suorittamasi pätevyydet sekä lupakortit. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus