Avoimet työpaikat

Kaivinkoneenkuljettaja

Hakuaika päättyy 30.6.2019

Toimiala:
Kuljetus, liikenne, logistiikka ja varastointi
Työn kesto:
Määräaikainen / mahdollisuus vakinaistua
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus maarakennusalalta. Työtehtävät vaihtelevat kaapelinkaivuusta salaojituksiin. Työkohteet sijoittuvat pääkaupunkiseudulle.

Ketä haetaan

Olet juuri sopiva tähän työhön, jos olet ammattimainen ja pätevä kaivinkoneenkuljettaja. Sinulla on rehti asenne työtä kohtaan ja pidät kiinni siitä, mitä on sovittu. Yrityksessä arvostetaan joustavuutta ja kykyä yhteistyöhön.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen ja mukavan työporukan luotettavassa yrityksessä. Työsuhde solmitaan alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen tavoitteena työllistyminen asiakasyritykseen

Edellytykset

Työssä tarvitaan kaivinkoneenkuljettajan ammattipätevyyttä ja C-korttia. Eduksesi on kokemus sähköverkon rakentamisesta pääkaupunkiseudulla.

Mainitse hakemuksessasi muut mahdollisesti suorittamasi kurssit ja lupakortit kuten työturvallisuuskortti.

Näin haet tehtävää

Etsimme henkilöä, jolla on ammattimaista koneenkäsittelytaitoa. Jos tunnistat itsesi, tee hakemus pikaisesti. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876, parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana. 

Tee hakemus