Avoimet työpaikat

Valmentaja, osa-aikainen

Hakuaika päättyy 6.10.2023

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Määräaikainen 6-12 kk sopimuksen mukaan
Työaika:
10-20 h/viikossa ja/tai sopimuksen mukaan
Sijainti:
Lahti

Työn kuvaus

Cimson Koulutuspalvelut Oy on valtakunnallinen, kuuden alueellisen toimiston kautta toimiva valmennusalan yritys, joka on erikoistunut urasuunnittelun, yrittäjyyden ja ammatillisen kuntoutuksen alueisiin. Haemme nyt Hämeen alueelle osa-aikaista valmentajaa.

Valmentajan tehtäviin kuuluu lähinnä Kuntakokeilun ja TE-hallinnon asiakkaiden valmentaminen sekä yksilöllisesti että ryhmämuotoisesti. Valmentaja on yhteydessä hankkija-asiakkaisiin, työnantajiin ja osallistuu aktiivisesti valmentajana valmennusten toteuttamiseen. Työpiste on Lahden toimistollamme. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2023 aikana.

Ketä haetaan

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kykyä itsenäiseen vastuulliseen työhön mutta myös yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Henkilön on käytettävä tehokkaasti yrityksemme tietojärjestelmiä sekä osattava organisoida omaa ja toisten työtä. Toivomuksena on vähintään 1 vuoden työkokemus ohjausalan työtehtävissä (esim. TE- hallinnon palvelut, työpajaohjaajan työ, ohjaus ammatillisessa kuntoutuksessa). Tehtävään vaaditaan korkeakoulututkinto. 

Edellytykset

Etsimällämme henkilöllä on halu kehittyä itse ja kehittää palveluitamme. Alallamme laadun parantaminen vaatii pitkäjänteistä kehitystyötä. Huolellisuus ja tarkkuus hallinnollisissa asioissa on edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle. Teemme töitä yhdessä tiimimme kanssa. Haluamme kehittyä valmennusosaamisessamme ja kehittää urasuunnittelua työelämälähtöisemmäksi yhdessä sidosryhmiemme kanssa. Valmentajana olet vahvasti mukana kehittymässä itse ja kasvamassa meidän kanssamme.

Näin haet tehtävää

Tiedustelut ensi sijassa sähköpostitse jouni.suonpaa@cimson.fi , mutta voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja, numero on 0400 640 039. Jätä hakemus 6.10.2023 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Rekrytointi tapahtuu suoraan Cimson Koulutuspalvelut Oy:n palvelukseen. Lue lisää yrityksestä https://cimsonkoulutus.fi/

Tee hakemus