Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä / tiimiesimies

Hakuaika päättyy 28.7.2019

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Tietotili Consulting Oy on kansainvälinen taloushallinnon moniosaajayritys, joka palvelee asiakkaita niin sähköisessä taloushallinnossa kuin taloushallinnon vaativimmissa asiantuntijatehtävissä. Tietotilin palvelut ovat aina henkilökohtaista ja he tarjoavat asiantuntevaa neuvontaa taloushallinnon ratkaisujen tueksi. Tietotilin palvelut ja tuotteet mukautuvat yrityksen kokoon ja taloushallinnon vaatimuksiin.

Tietotilissä hoidetaan mm. laskutuspalvelut, ostolaskujen käsittelyt, kirjanpidot, palkanlaskenta, tilinpäätökset ja veroasiat sekä laadukas raportointi ja controller-palvelut. Palvelun tukena toimii sähköinen Tietotili Online -verkkopalvelu. Tietotili palvelee myös kansainvälisesti eri maiden paikallisissa talous- ja veroasioissa, sekä apua esimerkiksi yrityksen laajentuessa ja kansainvälistyessä.

Ketä haetaan

Haemme nyt pikaisesti pitkään alalla toiminnassa olevalle asiakasyrityksellemme, Tietotili Consulting Oy:lle kirjanpitäjää / tiimiesimiestä, Vantaa Kaivokselaan.

Tulet aloittamaan tässä tehtävässä kirjanpitäjänä. Tavoitteena on pikainen siirtyminen tiimiesimieheksi, jolloin sinulla on tehtävässäsi vastuu tiimisi asiakkaista ja toimit myös asiakasyhteyshenkilönä. Tiimiesimies tehtävien lisäksi tulet osittain myös itse vastaamaan asiakasyritysten kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, veroasioiden hoitamisesta sekä konsultoinnista.  Kannustavien esimiestaitojen lisäksi sinulla on vahvaa osaamista sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä ja tilitoimistokokemusta. Työskentelet proaktiivisesti ja tuloksellisesti oli kyseessä taloushallinnon rutiini-, tai vaativampi taloushallinnontehtävä. Olet joustava, helposti lähestyvä ja sinussa erityisesti korostuu asiakaspalveluhenkisyys.

Mitä saat?

Näköalapaikan kasvavassa alan yrityksessä ja kehityksen eturivissä. Innovatiivisen ilmapiirin, mielenkiintoisia asiakkaita, modernin toimiston, ammattitaitoisen työtiimin sekä luotettavan työnantajan, missä sinulla on mahdollisuudet etenemiseen ja esimiesvastuullisiin tehtäviin. Työsuhde on vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan

  • soveltuvaa koulutusta
  • useamman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • sähköisten taloushallinnon tuntemusta
  • erityistä tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • sujuvaa suomenkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

 

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme kirjanpitäjä ja tuleva tiimiesimiehemme?  Kerro meille itsestäsi ja siitä, että miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva. Kerro meille myös taloushallinnon sekä sähköisten järjestelmien osaamisestasi. Jätä meille hakemus pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitäthän mukaan CV:si, sekä palkkatoiveesi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi

Tee hakemus