Avoimet työpaikat

Software developer, coordinator

Hakuaika päättyy 8.12.2022

Toimiala:
Informaatio ja viestintä (Media, kustannus, televiestintä, ohjelmistot, tietojenkäsittely, palvelimet, tietokoneasennus)
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Koetko paloa IT- maailmaan ja ohjelmoinnin ja integraation pariin? Haluatko tarttua asian ytimeen ja ratkaista asiakkaan haasteet yhdessä huippu kollegoiden kanssa ja tarjota mitä parhainta IT- palveluratkaisuja? Onko sinulla kokemusta ohjelmoinnista, integraatio osaamista ja ymmärrystä automaatiosta? Miltä kuulostaa “lots of real pair programming and knowledge sharing” ja “ready and functioning environments”?

Kiinnostuithan?

Asiakkaamme CSITEA tarjoaa sekä täysin räätälöityjä IT konsultointipalveluja, että valmiita modulaarisia IT ratkaisuja. For more information csitea.net/fi/index.html

Ketä haetaan

Software developer, coordinator - tulet toimimaan aktiivisesti ja tiiviissä yhteistyössä olemassa olevien asiakkaiden kanssa. Päätehtäväsi on toimia koordinaattorina asiakkaiden, kollegoiden ja koodareiden väillä ja luoda asiakkaille mitä parhainta IT- ratkaisuja, automatisointia ja integraatioita.

Jotta viihtyisit ja menestyisit tehtävässäsi odotamme sinulla olevan erinomaisia kommunikointi-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Tulet IT - kielen lisäksi hyvin toimeen erilaisten ihmisten ja kansalaisuuksien kanssa ja olet persoona joustava.

Odotamme sinulla olevan IT - alan kokemusta useamman vuoden ajalta ja aivan loistavaa, jos sinulla kertynyt yli 20 vuoden osaaminen ja mahdollisesti myös konsulttikokemusta.

Sinulla voi olla useamman vuoden IT kokemus joko / tai

  • back-end järjestelmien kehittämisestä
  • ohjelmointikielistä Python, NodeJS tai Java tai vaihtoehtoisesti muu ohjelmointikieli
  • kokemusta full-stack datasta
  • kokemusta integraatiosta
  • AWS kokemusta, toimintojen siirtäminen ja pyörittäminen

 

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden liittyä mukaan CSITEA:n tiimiin, jossa pääset työskentelemään yhdessä alan ammattialisten ja korkean tason koodareiden kanssa, huippuluokan softan parissa ja mukavan sekä ihmisläheisen työyhteisön.

Tulet saamaan tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja riippuen taustasi perehdytys on noin 3-6 kuukautta. Palkkauksesta keskustelemme kanssasi lähemmin rekrytointiprosessimme edetessä, ja kuukausiansainta on noin 6000–9000€ välillä, kokemuksesi ja osaamisesi huomioiden.

Työpisteesi sijaitsee Malmilla ja haluttaessasi voit työskennellä myös etänä ja 50/50 periaatteella.

CSITEA luo intraa, demopalveluita ja oman koodikannan ja huippu osaamisen lisäksi heillä on myös valtavaa kieliosaamista, jopa 9 eri kieltä. Jotta tiimissä kieliasiat kohtaisivat niin työkielenä on englanti ja odotamme sinulla olevan englannin kielen lisäksi suomen- tai ruotsinkielen osaamista.

Jos kiinnostuit tarjoamastamme tehtävästä ja erityisesti siitä, että tulet tässä tehtävässä toimimaan tärkeänä linkkinä ja koordinaattorina sekä konsulttina asiakas - sinä - kollegat - koodarit väillä kuulemme mielenkiinnolla sinusta ja siitä, että mitkä ovat sinun IT osaamisesi ja vahvuutesi.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme IT - koordinaattori? Jos haluat siirtyä uusien haasteiden pariin ja liittyä mukaan CSITEA:n menestystarinanaan, saatat olla etsimämme henkilö! Ole meihin yhteydessä ja kerro itsestäsi täyttämällä hakemuksen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14–15 välisenä aikana.

Tee hakemus