Avoimet työpaikat

Taloushallinnon taituri, kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy 8.12.2022

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Hei sinä taloushallinnon taituri ja kirjanpitäjä! Sykkiikö sydämesi taloushallinnolle ja odotuksia ylittävälle asiakaspalvelulle? Entä miltä kuulostaa ”Coolest bookkeepers in town”? Heräsikö kiinnostuksesi? Loistavaa – siinä tapauksessa kuulemme mielellämme sinusta!

Haemme nyt asiakkaallemme Profitcountille heidän iloiseen ja rempseään tiimiin kirjanpitäjää.

Profitcount on taloushallinnon moniosaaja, joka tarjoaaa asiakkaalleen henkilökohtaista, asiantuntevaa ja joustavaa taloushallinnon palvelua. Tavoitteena on tuntea asiakas ja asiakkaan tarpeet ja tarjota mitä parhainta taloushallinnon palveluita.  

Tutustu Yrityspalvelu Profitcount Oy https://profitcount.com/

Ketä haetaan

Haemme henkilöä, joka on toiminut useamman vuoden taloushallinnon parissa ja on kykenevä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Tulet luonnollisesti tehtävässäsi vastaamaan eri asiakkaiden ja toimialojen kirjanpidosta ja odotamme, että tilinpäätökset ovat sinulle tuttuja. Työskentelet proaktiivisesti ja tuloksellisesti oli kyseessä taloushallinnon rutiini tai vaativampi taloushallinnon tehtävä. Sinussa erityisesti korostuu tarkkuus ja dynaamisuus. Olet muuntautumiskykyinen ja haluat entisestään kehittyä.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus ja osaamista sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä. Eduksesi lasketaan Visma Fivaldin ja Netvisorin tuntemus.

Sinulla on tässä tehtävässä mahdollisuus toimia tiimin vetovastuullisena kirjanpitäjänä, joten voit olla taloushallinnon vahva osaaja ja sinulla on tilitoimistokokemusta tai vaihtoehtoisesti olet urasi alkuvaiheessa, ja sinulla on vahvaa tahtoa työssäsi ja alalla kehittyä. 

Mitä saat?

Me tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi loistavan tilaisuuden ja näköalapaikan kasvavassa alan yrityksessä ja vakaavaraisen työnantajan. Ja mitä parasta - tulet saamaan aivan huippu mahtavan työporukan ja ennen kaikkea työnantajan, jossa henkilöstön työhyvinvoinnista aidosti välitetään suurella sydämellä! Sinulla on tässä tehtävässä ainutlaatuinen mahdollisuus myös ammatilliseen kehittymiseen.

Työsuhde on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Työpisteesi sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä Helsingin Sörnäisissä ja sinulla on haluttaessasi mahdollisuus myös etätyöskentelyyn.

Edellytykset

Jotta menestyisit työssäsi, odotamme sinulla olevan:

  • soveltuvaa taloushallintoalan koulutusta
  • useamman vuoden kokemus kirjanpidosta ja itsenäisestä työskentelystä tai vaihtoehtoisesti olet urasi alkuvaiheessa
  • sähköisten taloushallinnon tuntemusta
  • erityistä tarkkuutta ja muuntautumiskykyä
  • sujuvaa suomenkielen hallintaa ja hyvää englanninkielen taitoa. Eduksesi on ruotsinkielen osaaminen.  

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme taloushallinnon osaaja? Kerro meille itsestäsi ja alan työkokemuksestasi. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitäthän mukaan CV:si. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14–15 välisenä aikana.

Tee hakemus