Avoimet työpaikat

Mepco palkanlaskentajärjestelmän asiantuntija

Hakuaika päättyy 28.7.2019

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Tietotili Consulting Oy on kansainvälinen taloushallinnon moniosaajayritys, joka palvelee asiakkaita niin sähköisessä taloushallinnossa kuin taloushallinnon vaativimmissa asiantuntijatehtävissä. Tietotilin palvelut ovat aina henkilökohtaista ja he tarjoavat asiantuntevaa neuvontaa taloushallinnon ratkaisujen tueksi. Tietotilin palvelut ja tuotteet mukautuvat yrityksen kokoon ja taloushallinnon vaatimuksiin.

Tietotilissä hoidetaan mm. laskutuspalvelut, ostolaskujen käsittelyt, kirjanpidot, palkanlaskenta, tilinpäätökset ja veroasiat sekä laadukas raportointi ja controller-palvelut. Palvelun tukena toimii sähköinen Tietotili Online -verkkopalvelu. Tietotili palvelee myös kansainvälisesti eri maiden paikallisissa talous- ja veroasioissa, sekä apua esimerkiksi yrityksen laajentuessa ja kansainvälistyessä.

Ketä haetaan

Haemme nyt pikaisesti asiakasyrityksellemme, Tietotili Consulting Oy:lle Mepco palkanlaskentajärjestelmän asiantuntijaa, Vantaan Kaivokselaan.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vankkaa osaamista Mepco palkanlaskentajärjestelmästä. Olet toiminut joko palkanlaskenta tai HR – asiantuntijan tehtävissä.  

Tulet työtehtävissäsi toimimaan Mepco palkanlaskentajärjestelmän asiantuntijana. Toimenkuvaasi tulee kuulumaan myös asiakasyritysten monipuoliset palkanlaskennan tehtävät ja tulet vastaamaan asiakasyritysten palkkahallinnosta. Tulet tulkitsemaan useita eri alojen TES:ia, kuukausi- ja tuntipalkkoja sisältäen työntekijöiden että toimihenkilöiden palkanlaskennat. Tulet myös vastaamaan uusien asiakkaiden toimeksiantojen käynnistysprojekteista ja olet aktiivisesti mukana palkanlaskentapalvelun kehittämisessä.  

Työskentelet proaktiivisesti ja tuloksellisesti, oli kyseessä rutiini-, tai vaativampi palkkahallinnontehtävä. Olet joustava, helposti lähestyvä ja sinussa erityisesti korostuu asiakaspalveluhenkisyys.

Mitä saat?

Näköalapaikan kasvavassa alan yrityksessä ja kehityksen eturivissä. Innovatiivisen ilmapiirin, mielenkiintoisia asiakkaita, modernin toimiston, ammattitaitoisen työtiimin sekä luotettavan työnantajan ja työpaikan,jossa  sinulla on mahdollisuudet etenemiseen ja esimiesvastuullisiin tehtäviin. Työsuhde on vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan

  • soveltuvaa koulutusta
  • useamman vuoden kokemusta palkanlaskennasta  
  • Mepco palkanlaskentaohjelman vahvaa osaamista  
  • erityistä tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • sujuvaa suomenkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme Mepco palkanlaskentajärjestelmän osaaja? Kerro meille itsestäsi ja jätä meille hakemus pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitäthän mukaan CV:si, sekä palkkatoiveesi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi

Tee hakemus