Avoimet työpaikat

Tekninen ostaja

Hakuaika päättyy 26.5.2019

Toimiala:
Teollisuus
Työn kesto:
Toistaiseksi voimassaoleva
Työaika:
Normaali toimistotyöaika
Sijainti:
Kerava
Työsuhde:
Vakituinen

Työn kuvaus

Talokaivo Oy on suomalainen, vuonna 1988 perustettu, muovituotteita valmistava yritys, joka kuuluu Pipelife Finland Oy konserniin. Pipelife Finland Oy on osa kansainvälistä ja pohjoismaiden johtavaa muoviputkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.

Emoyhtiömme on vuosien ajan valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon: Talokaivo on myös matkalla Suomen parhaaksi työpaikaksi, joten tarjoamme mahdollisuutta olla mukana mielenkiintoisella ja opettavalla matkallamme.

Ketä haetaan

Haemme Talokaivo Oy:n ostotiimiin TEKNISTÄ OSTAJAA

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä ostotiimin, myynnin, teknisen tuen sekä tuotannon kanssa. Pysyt ajantasalla varastoarvoista ja mittareista sekä käsittelet hankintaehdotuksia kk-pohjaisten ennusteiden pohjalta, lisäksi seuraat kustannusten hallintaa ja osallistut varaston toimivuuden kehittämiseen. Toimit nimettyjen toimittajien kanssa vuosisopimusten pohjalta ja teet myös ostoja projekti- ja mittatilaustuotteisiin.  

Kilpailuetumme on kyky ratkaista asiakkaan ongelmia joustavasti, joten lupausten pitäminen on osa arvopohjaamme. Näemme erilaisuuden aitona voimavarana ja uskomme yksilöiden erilaisuuden vahvistavan yhteisöämme. Kannustamme kehittämään omaa osaamistaan ja opastamme oman ja muiden erilaisuuden huomioonottamiseen ja ymmärtämiseen. Sitoudumme yhteisiin päämääriin ja käytämme tavoitteiden ja päämäärien luomiseen riittävästi aikaa yhdessä, jotta kaikki jakavat tavoitteen ja sitoudumme tekemään kaikkemme niiden saavuttamiseksi.

Edellytykset

Mikäli arvomme istuvat sinulle, voit olla uusi työntekijämme. Etsimme aktiivista teknistä ostajaa, jolla on jo kokemusta ostoista muutamalta vuodelta ja halu kehittyä alansa huipuksi. Sinulla on halu ja kyky kehittää ostojen ja varaston toimivuutta, näyttöä hyvistä neuvottelutaidoista ja ennen kaikkea erinomaiset yhteistyötaidot.   

Mielestämme tehtävä sopii henkilölle, jolla on kokemusta hankintojen kilpailuttamisesta ja hankintasopimusten laatimisesta. Koulutuksesi voi olla tekninen tai kaupallinen. Arvostamme LVI-alan tuntemusta. Talokaivolla on käytössä SAP, joten aiempi käyttökokemus on eduksi. Koska olemme osa kansainvälistä konsernia riittävä englanninkielen taito on edellytys.

Näin haet tehtävää

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 26.5.2019. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman pian. Liitä hakemukseesi CV:si palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnin asiantuntija Marja Heinimäki, puh. 040 547 8563.

Talokaivosta löydät lisää tietoa osoitteesta www.talokaivo.fi ja Pipelifesta www.pipelife.fi.

 

 

 

Tee hakemus