Avoimet työpaikat

Kosteuskartoittaja / kosteusmittaaja

Hakuaika päättyy 24.11.2019

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haluatko sinä liittyä mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan työporukkaan? Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia kosteuskartoittaja / kosteusmittaaja pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut luotettava ja vakavarainen kosteusvaurioiden kuivaamiseen ja korjaamiseen erikoistunut vahinkosaneerausyritys. He tarjoavat vahinkosaneerauksissa kokonaispalvelua alkukartoituksesta, kuivaukseen ja jälleenrakennustöihin. Yrityksen toimialueeseen kuuluvat myös LVI-urakoinnit.

Ketä haetaan

Haemme henkilöä, jolla on useamman vuoden kokemus joko kosteusmittauksista, kartoituksista tai kuivauksista. Odotamme, että sinulla on PKM-pätevyys tai vaihtoehtoisesti sinulla on työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä PKM- koulutuksen suorittamiseen.

Kosteuskartoittajan / kosteusmittaajan työ on liikkuvaa ja osittain myös itsenäistä, joten odotamme sinun olevan omatoiminen, vastuullinen ja joustava. Olet myös tarkka työsi jäljistä ja tulet toimeen niin työporukan kanssa kuin asiakkaiden. Työtehtäväsi muokkautuvat työkokemuksesi mukaisesti ja työtehtäviisi voivat kuulua esim. vahinkojen raportoinnit, jolloin eduksesi ovat rakennusalan koulutukset tai muu vastaava koulutus sekä erilaisten rakenteiden tuntemus.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Työsuhde solmitaan mahdollisesti alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla

  • useamman vuoden työkokemusta ja kiinnostusta alaa kohtaan
  • suoritettuna PKM-pätevyys tai työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä PKM- koulutuksen suorittamiseen
  • suoritettuna työturvallisuuskortti  
  • B – ajokortti
  • suomenkielen taitoa

Eduksesi ovat rakennusalan suoritetut koulutukset tai muu vastaava koulutus sekä erilaisten rakenteiden tuntemus.

Näin haet tehtävää

Innostuitko? Liity mukaan osaavaan ja ammattitaitoiseen tiimiin! Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Toimi pikaisesti, tee hakemus ja kerro itsestäsi sekä soita Helsingin toimistollemme Monalle puh 040 574 9876. Mainitsethan hakemuksessasi kaikki suoritetut lupakorttisi. 

Tee hakemus