Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä, erityistehtävät

Hakuaika päättyy 29.5.2022

Toimiala:
Informaatio ja viestintä (Media, kustannus, televiestintä, ohjelmistot, tietojenkäsittely, palvelimet, tietokoneasennus)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Onko sinulla kokemusta tietoliikenne- ja verkkoyhteytyksien suunnittelusta ja ylläpidosta? Osaamista ohjelmointikielistä ja verkkoliikenteen protokollista? Tai oletko ohjelmistojärjestelmien suunnittelun ja rakentamisen konkari? Jos vastasit joihinkin edellä mainittuihin kyllä – saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme suurelle ja vakavaraiselle suomalaiselle asiakasorganisaatiollemme ja heidän IT - tiimiinsä kahta ohjelmistokehittäjää erityistehtäviin. Tämän tyyppisiä avoimia erityistehtäviä on meillä harvoin tarjolla. Tartu tilaisuuteen!

Ketä haetaan

Tietoliikenteen ohjelmistokehittäjänä tehtäviisi kuuluvat organisaation toimintaan liittyvien tietoliikenne- ja tietoverkkoyhteyksien suunnittelut, rakentamiset ja ylläpidot. Tässä tehtävässä sinulla tulisi olla laajempaa kokemusta verkkoliikenteestä, protokollista ja matalan tason ohjelmointikielistä, kuten esimerkiksi C,C++.

Verkkosivujen ohjelmistokehittäjänä tehtäviisi kuuluvat WEB-ohjelmistojen kehitykset ja ylläpitotoiminnat. Tässä tehtävässä sinulla tulisi olla laajempaa kokemusta WWW-sivujen kaapimisesta ja muokkaamisesta jatkokäsiteltävään muotoon. Odotamme, että sinulla on osaamista WEB-teknologiasta ja ohjelmointikielistä, esimerkiksi Python, Bash, Powershell, Java tai muu ohjelmointikieli.

Odotamme, että sinulla on alalle sopiva koulutus ja/tai olet hankkinut osaamisesi harrastuksen tai aikaisempien työtehtävien kautta.

Eduksi on kokemuksesi yrityksen tietoturvasta, salausratkaisuista, tietohallinnasta ja tämän ohjeistuksesta ja koulutuksesta. Olet mahdollisesti perehtynyt palvelin-, työasema- tai verkkoratkaisuihin, KYBER.  Tai vaihtoehtoisesti sinulla on kokemusta red/blue teamingistä, Pentest, C2.

Tulet työskentelemään vajaa kymmen hengen IT - tiimissä ja osallistut yhdessä tiimin kanssa organisaation tiedonhankintaan ja tämän hallintaan. Toivomme sinulla olevan erityistä innokkuutta suunnitella ja kehittää tietoliikennettä ja tietoverkkoyhteyksiä tai koet kiinnostusta ohjelmistojärjestelmiä kohtaan. Odotamme, että omaksut nopeasti uusia asioita ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja sinulla on kykyä työskennellä yhdessä muun tiimin kanssa.

Ohjelmistokehittäjän ja tämän erityistehtävän tarkemmasta tehtävänkuvauksesta kerromme sinulle mielellämme lisää hakuprosessin edetessä.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja suorastaan loistavan tilaisuuden suunnitella ja kehittää tietoliikennettä -ja tietoverkkoyhteyksiä ja yhdessä vankan ammattitaitoisen tiimin kanssa. Tulet saamaan kannustavan työyhteisön, jossa on matala hierarkia ja tulevaisuuteen tähtäävän näköalapaikan. Sinulla on tässä tehtävässä erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja edetä organisaation sisällä vaativimpiin erityistehtäviin.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja liukuvalla työajalla. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme ja työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksin päässä Helsingin keskustassa. Toivomme sinun aloittavan tehtävässäsi mahdollisuuksiesi mukaan.

Asiakkaamme tarjoaa työntekijöilleen kattavan työterveyshuollon, osittaisen lounasedun ja muita henkilöstöetuja sekä tarvittaessa apua asunnon hankkimisessa Helsingin alueelta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • alan soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta ohjelmistojärjestelmien rakentamisesta ja ylläpidosta ja / tai osaamista verkkoliikenne protokollista ja matalan tason ohjelmointikielistä   
  • erinomaista suomenkielen taitoa ja sujuvaa englanninkielen osaamista
  • nuhteetonta taustaa

Huomioithan, että tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot sekä hänestä teetetään laaja turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuihan? Loistavaa, uudet haasteet odottavat sinua! Ole meihin yhteydessä ja kerro itsestäsi, työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus