Avoimet työpaikat

Myyntityö, energia-ala

Hakuaika päättyy 31.7.2019

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Oletko "kyllä onnistuu" - asenteella varusteltu ihmisläheinen tyyppi, joka ei epäröi tarttua toimeen?  Kaipaatko mielenkiintoista myyntityötä?

Haemme asiakasyritykselleemme yrittäjähenkistä ja omalla toiminimellään toimivaa sähkösopimusten, LED – valasimien ja aurinkopaneeleiden huippumyyjää.

Asiakasyrityksemme toimii sähköalalla ja tarjoaa kokonaisvaltaista ratkaisuja LED-valaisimien ja aurinkopaneeleiden myynnissä, asennuksessa ja huollossa.  Tämän lisäksi neuvontaa sähkösopimuksissa ja tukena rahoitus ratkaisuissa.

Tehtävänäsi on yhdessä asiakkaan kanssa löytää energia tehokkaat ja ympäristöystävälliset sähköalan ratkaisut. Asiakkaanasi tulevat olemaan kiinteistöistä vastaavat henkilöt ja yritykset.

Ketä haetaan

Tehtävään haetaan ulospäinsuuntautunutta ja asiakasta luontevasti lähestyvää henkilöä. Sinun tulisi erityisesti pitää liikkuvasta työstä, koska työpäiväsi eivät ole työpöydän äärellä istumista. Toivomme, että sinua erityisesti kiinnostaa tämän päivän ja tulevaisuuden energia ratkaisut.

Jotta varmistamme onnistumisesi myyntityössäsi järjestämme sinulle sähköalan perehdytyksen.

Edellytykset

Jotta viihdyt tässä tehtävässä, sinun tulee olla idearikas ja ratkaisukeskeinen. Haluat kehittyä oman alasi spesialistiksi ja nautit oman työsi tuloksen seuraamisesta. Olet joustava ja viihdyt hetkittäin nopeatempoisessa työilmapiirissä, jossa vaaditaan oma-aloitteisuutta ja itsenäistä vastuunkantoa.

Työssä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Näin haet tehtävää

Yrityksen palkkausjärjestelmä perustuu provisiopalkkaukseen.

Kiinnostuithan? Lähetä hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva intohimoinen ja tulevaisuuden energia - alan huippumyyjä. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. 

Tee hakemus