Avoimet työpaikat

Fysioterapeutti, OMT

Hakuaika päättyy 26.5.2019

Toimiala:
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme OMT – terapian työkokemusta omaavia fysioterapeutteja. Asiakasyrityksemme toimii kuntoutuspalveluiden parissa ja tarjoaa työikäisille kattavia kuntoutuspalveluita, toimintakyvyn arviointeja ja hoitoja.

OMT (Ortopedinen manuaalinen terapia) on fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään henkilön tuki- ja liikuntaelinongelmin, fyysisen toimintakyvyn arviointeihin, hermo-, lihas- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja terapiaan sekä toimintahäiriöiden ennaltaehkäisyyn.

OMT – fysioterapeuttina tehtävänäsi on kuntoutuspalvelun asiakkaiden ohjaaminen sekä liikunnan ja hyvinvoinnin suunnittelut. Asiakkaan kanssa yhdessä luodut tavoitteet ohjaa tekemistäsi ja huomiot työssäsi henkilöiden erilaiset lähtökohdat. Kuntoutuspalveluiden fysioterapeuttina työskentelet myös aktiivisesti yhdessä kuntoutustiimin sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Ketä haetaan

Etsimämme henkilö on energinen ja asiakaslähtöinen fysioterapeutti, joka palaa halusta auttaa asiakkaitaan onnistumaan ja nauttii tavoitteellisesta työstä sekä siitä saaduista onnistumisista. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä työskentelyä ja itseohjautuvaa työtapaa sekä halua kehittää kuntoutusta muiden terapeuttien kanssa.  

Asiakasyrityksemme tarjoaa kuntoutuspalveluita työikäisille luonnonkauniissa maisemissa Pohjois – Espoossa. OMT – fysioterapeutin työpiste tulee sijoittumaan Helsingin ydinkeskustaan Annankadulle, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tarjoamme sinulle kokoaikainen sekä vakituisen työsuhteen. Työt alkavat arvioilta touko – kesäkuussa 2019 (mahdollisesti aiemmin). Päätös tehtäviin valinneista tehdään maaliskuun aikana. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan

  • fysioterapian soveltuva tutkinto ja OMT – kokemusta

  • työkokemusta työikäisten kuntoutuspalveluista yli 5 vuotta 

  • hyvää suomenkielen osaamista

 

Näin haet tehtävää

Oletko sinä kiinnostunut toimimaan kuntoutuspalveluiden parissa, jossa saat tuntea itsesi sekä toimintaasi merkitykselliseksi? Pidät työskentelystä ihmisten kanssa ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta?

Jos tunnistat itsesi niin jätä hakemus ja kerro meille miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Tässä vaiheessa emme vastaa puhelintiedusteluihin.
  

Tee hakemus