Avoimet työpaikat

Valmentaja työnhaun valmennukseen

Hakuaika päättyy 3.3.2021

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus

Työn kuvaus

Työtehtävä on toimia valmentajana työnhaun ja työhönvalmennuksen valmennuksessa. Työ on osittain etätyötä, eli sitä voidaan tehdä kotoa käsin mutta  pääsääntöisesti työ tapahtuu Kouvolan ja Kotkan ja Lappeerannan alueilla. Valittavaksi tuleva valmentaja voi vaikuttaa siihen, millä alueella edellämainituista haluaa toimia (lähtökohtaisesti yksi alue per valmentaja). Ehdoton vaatimus tehtävään on korkeakoulututkinto ja yhden vuoden kokemus valmentajana toimimisesta TE- hallinnon työnhaun tai työhönvalmennuksen valmennuksissa.  Käytössäsi on laadukas ja edistyksellinen verkko-oppimisalusta sekä TEAMS-ohjelma. Perehdytämme kaikki valitut tehtäviin.

Valmentajat sijoittuvat Kotkaan, Kouvolaan ja Lappeerantaan. Haemme näille paikkakunnille 2 valmentajaa.

Ketä haetaan

Työtehtävään vaaditaan 1 vuosi TE-hallinnon työnhakija-asiakkaiden ohjauskokemusta työnhaun verkkovalmennuksess sekä taidot ohjata asiaksta tavoiteellisesti kohti työtä

Edellytykset

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi halua auttaa ihmisiä työnhaun haasteissa.Ehdoton vaatimus tehtävään on korkeakoulututkinto ja yhden vuoden kokemus valmentajana toimimisesta TE- hallinnon työnhaun valmennuksissa. Kokemukseksi soveltuu myös TE-hallinnon työhönvalmennus.

Näin haet tehtävää

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin/ painikkeen kautta. Haemme valtakunnallisesti useita valmentajia ja täytämme paikkoja joustavasti heti sopivien hakijoiden löydyttyä, kannattaa siis toimia nopeasti.

Mahdolliset tiedustelut voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@cimson.fi

Lue lisää yrityksestä: https://cimsonkoulutus.fi/

Tee hakemus