Avoimet työpaikat

Tekninen myyntihenkilö, terästukkuliike

Hakuaika päättyy 4.8.2019

Toimiala:
Teollisuus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Nurmijärvi

Työn kuvaus

Viihdytkö asiakkaiden parissa monipuolisessa ja vastuulisessa infra – ja rakennusalan myyntityössä?  Haemme asiakasyrityksellemme huipputyyppiä, teräs- ja rakennustuotteiden tukkukauppaan.

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut terästukkuliike, joka toimii yhteistyössä alan kuuluvien terästehtaiden kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat nimettyjen tuotteiden ja raaka-aineiden hankinnat tuotantoon. Toimit omien asiakkaittesi yhteyshenkilönä ja vastaat niin tuotetietojen ylläpidosta kuin toimituksista. Olet myös aktiivisesti mukana yrityksen tuotelanseerauksissa.

Ketä haetaan

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ratkaisukeskeisestä asiakastyöstä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja otat uudet tilanteet rohkeasti haltuun. Sinulla on myös businesslähtöinen ajattelutapa ja sinulla on tahtoa saada aikaan näkyviä tuloksia. Sinulla on myös aitoa halua kasvaa työssäsi myynnin huippuosaajaksi ja mahdollisesti edetä yrityksessä vaativimpiin tehtäviin.

Mitä saat?

  • mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa myynnin tehtävissä, luotettavassa ja vakaavaaraisessa teräs- ja rakennustuotteiden tukkukaupassa
  • hyvän perehdytyksen alalle ja tehtävään
  • saat toimia laadukkaiden ja alan parhaiden tuotteiden myyntitehtävissä
  • sinulla on mahdollisuus organisoida työviikkosi itsenäisesti
  • vakituiseen työsuhteeseen yrityksessä, jonka toimintaa ohjaa luotettavuus

Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen. 

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla insinöörin koulutus ja infrarakentamisen tuntemusta. Tai vaihtoehtoisesti rakennustekninen koulutus ja teknisen myynnin kokemusta. Odotamme sinulla olevan jonkinlaista kokemusta infra alasta. Kaikkein tärkeintä tehtävässä menestymiseen on kuitenkin energinen asenteesi ja innokkuutesi niin myyntityötä kuin alaa kohtaan, sekä vahvaa motivaatiota ja kykyä uuden oppimiseen.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme rautainen ammattilainen? Jos tunnistat itsesi, niin tee hakemus. Kerro meille miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva henkilö. Täytä hakemus huolellisesti ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna hakuajan päätyttyä.  

Tee hakemus