Avoimet työpaikat

Keittiöpäällikkö, kahvila-ravintolaan

Hakuaika päättyy 19.9.2021

Toimiala:
Majoitus ja ravitsemus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Hei sinä, onko sinun unelmasi työskennellä keittiöpäällikkönä kahvila- ravintolassa ja luonnonkauniissa ympäristössä?

Jos vastasit kyllä – sinun kannatta ehdottomasti tarttua tilaisuuteen! Tämän tyyppisiä avoimia tehtäviä on meillä nimittäin harvoin tarjolla!

Haemme asiakasyrityksellemme keittiöpäällikköä viihtyisään kahvila-ravintolaan Vantaan Kuusijärvelle.

Asiakkaamme on Vantaalainen ravintola-alan konserni, joka on toiminut ravintola-alalla jo lähes 30 vuoden ajan ja tarjoten aina yhtä ajanmukaisia ja huikeita ravintolaelämyksiä.

Luonnonkaunis Kuusijärven ulkoilualue tarjoaa monipuolisia palveluita ympäri vuoden ja sieltä löydät  kotoisan kahvila-ravintolan. Kahvila-ravintolassa valmistetaan lounaaksi herkullista kotiruokaa ja valikoimasta löytyy myös burgereita, grilliannoksia, salaatteja sekä leivonnaisia - ja kaikki valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista. Kahvila-ravintolan kokous- ja juhlatilatkin ovat vertaansa vailla

Ketä haetaan

Kahvila-ravintolan keittiöpäällikkönä on työsi monipuolista ja innostavaa. Pääset loihtimaan vaihtuvat ja maittavat lounaat sekä vastaamaan isompienkin seurueiden tarjouspyyntöihin. Keittiön lisäksi viihdyt erinomaisesti myös asiakkaiden keskuudessa ja sinulta sujuu käden käänteessä esimerkiksi kahvila-ravitolan kassapalvelut.

Odotamme, että sinulla on kokemusta keittiön vastuista ja pidät ihmisten johtamisesta. Sinulla on myös aitoa ja vahvaa tahtoa tuottaa asiakkaille herkullista kotiruokaa ja mitä parhaista raaka-aineista.

Sinulla on positiivinen asenne sekä huumorin pilkettä ja omalla ammattitaidollasi ja innostuneella asenteellasi opastat keittiön tiimiä huipulle asti – ja omaa keittiötä saat johtaa!

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että koet intohimoa ruokaa kohtaan, olet mukava työkaveri ja sinulla on halua myös alalla kehittyä ja olet idearikas.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen suhteen lisäksi mielenkiintoisen että monipuolisen työn huipputiimissä sekä vakaavaraisen työnantajan, joka tarjoaa henkilöstölle merkityksellisen työn ja mukavan työyhteisön. Tulet olemaan tärkeässä roolissa ja sinulla on tässä tehtävässä mahdollisuus työssäsi entisestään kehittyä. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme.

Edellytykset

Jotta menestyisit keittiössäsi, sinulla tulisi olla

  • työkokemusta ravintolakeittiön vastuista
  • yhteistyökykyä ja positiivisuutta kiireenkin keskellä
  • itsenäistä työskentelyotetta
  • innokkuutta ja joustavuutta 

 

Näin haet tehtävää

Haluatko työskennellä luonnonkauniissa maisemissa? Koetko intohimoa ruokaa kohtaan? Jos innostuit- saatat olla etsimämme keittiöpäällikköä! Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi ravintolan keittiössä. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, jossa sinulla on mahdollisuus kertoa tarkemmin itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään. 

Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus