Avoimet työpaikat

Sandwich Artist

Hakuaika päättyy 18.11.2018

Toimiala:
Majoitus ja ravitsemus
Työn kesto:
Tarvittaessa työhön kutsuttava
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Sandwich tekijää kylmäkeittiöön. Yritys on pitkään alalla toiminut perheyritys, joka valmistaa käsityönä, tuoreista raaka - aineista (ilman lisäaineita ja säilöntäkaasuja) herkullisia tuoretuotteita, kuten täytettyjä leipiä, salaatteja ja wrappeja.

Tehtäväsi Sandwich tekijänä on tuoretuotteiden, kuten täytettyjen leipien, salaattien ja wrappien valmistus kylmäkeittiössä. Työajat ja työjaksot vaihtelevat. Pääsääntöisesti tulet työskentelemään ma – su klo 6 - 14 välillä.

Ketä haetaan

Olet etsimämme henkilö, jos olet joustava ja lyhyelläkin varoitusajalla valmis töihin. Tulet hyvin toimeen työtiimin kanssa ja viihdyt vauhdikkaassa työympäristössä. Odotamme sinulta niin joustavuutta kuin sitoutumista työvuorojen suhteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen keikkatyön herkullisten tuoretuotteiden parissa. Ikä ei ole tässä tehtävässä este. Voit olla joko opiskelija tai eläkeläinen, tärkeintä on se, että olet tehtävästä innostunut.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, odotamme sinun olevan

  • oma – aloitteinen
  • reipas ja joustava
  • organisointikykyinen ja oikeanlainen asenne työtä kohtaan

Eduksesi on suoritettuna hygieniapassi, mutta tämä ei ole välttämätön.

Näin haet tehtävää

Mikäli koet innokkuutta toimia korkealaatuisten, raikkaiden ja ennen kaikkea hyvänmakuisten tuoretuotteiden valmistuksen parissa, olet etsimämme henkilö! Täytä hakemus huolellisesti ja kerro meille miksi juuri sinä olet tästä tehtävästä kiinnostunut. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tee hakemus