Avoimet työpaikat

Rakennustyöntekijä, työnjohto

Hakuaika päättyy 29.9.2019

Toimiala:
Rakentaminen
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista rakennustyöntekijää.

Asiakasyrityksellämme on yli 25 vuoden kokemus rakennusalalta. Yritys toimii uudisrakentamisen puolella lähinnä omakotitalojen sekä rivi- ja paritalojen rakentamisessa ja saneerauskohteissa pienistä kylpyhuone- keittiö- tai huonetilaremonteista täydellisiin rivitalon peruskorjauksiin asti.

Ketä haetaan

Haemme rakennusalan henkilöä, jolla on kokemusta niin uudisrakentamisesta kuin saneerauskohteista. Toivomme, että sinulla on kykyä sekä halukkuutta toimia myös työnjohtotehtävissä. Odotamme sinulta vastuullista työnotetta ja sinussa erityisesti korostuu tekemisen hyvä laatu ja tarkkuus.

Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun ympäristössä. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla

  • rakennusalan monipuolista kokemusta
  • vastuullista työnotetta
  • suoritettuna työturvallisuuskortti
  • B-ajokortti
  • suomenkielen osaamista

 

Näin haet tehtävää

Haluatko sinä liittyä mukaan vakaavaraisen rakennusalan yritykseen, jossa on yhdessä tekemisen meininki ja mainio työilmapiiri?  Tee hakemus ja kerro meille itsestäsi sekä rakennusalan osaamisestasi. Huomioithan, että tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus